BOEKENWEEK

  Eén keer per jaar is er in Nederland extra aandacht voor literatuur. Eén keer per jaar krijgt u een gratis boek van uw boekhandelaar. En één keer per jaar gaan we massaal gratis met de trein. Het is Boekenweek!

  Bij besteding van tenminste 12,50 aan Nederlandstalige boeken heeft u bij ons deze keuze tussen het algemene boekenweekgeschenk Makkelijk leven van Herman Koch of het christelijke boekenweek geschenk Afspraak in Portugal van Corien Oranje.

  LEZING Geert Mak

  HET BIJZONDERE LEVEN VAN JAN SIX
  MAANDAGAVOND 27 MAART

  BIJ ONS IN MEPPEL

  In de boekenweek organiseren Boekhandel Riemer Barth, Bibliotheek Meppel en Schouwburg Ogterop de jaarlijkse boekenweeklezing.

  Geert Mak weet als geen ander geschiedenis tastbaar te maken, een vaardigheid die hem bij een groot publiek geliefd maakt. Vorig jaar verscheen van zijn hand De levens van Jan Six, een geschiedenis van de bekende Amsterdamse regentenfamilie.

  Mak zal deze avond vertellen over het bijzondere leven van Jan Six en diens vriendschap met Rembrandt. Het portret dat Rembrandt van Six schilderde siert de omslag van het boek en is volgens velen het mooiste portret dat Rembrandt ooit maakte.

  De lezing vindt plaats in Schouwburg Ogterop, aanvang 20.15. Kaarten zijn te bestellen via de website van de schouwburg.
   

  MA | 27-03 | Bij ons in Meppel

   RIJKS

   exclusief bij ons in Groningen

   DONDERDAG 30 MAART

   Marcel Wanders heeft met het boek Rijks, Masters of the Golden Age een eerbetoon aan de Hollandse meesters uit de 17e eeuw gemaakt.

   Donderdag 30 maart geeft uitgever Coen Sligting een presentatie over deze bijzondere uitgave. Het boek is bovendien tot 4 april te bezichtigen bij ons in de winkel.

   Inloop met koffie en thee vanaf 19.30, aanvang 20.00. Na de lezing kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even napraten.

   Toegang gratis.

    

   DO | 30-03 | Bij ons in Groningen