relatiegeschenken

Ben je opzoek naar een origineel relatiegeschenk voor jouw medewerkers? Wij denken graag met je mee.

Naast een grote keuze aan bordspellen en boeken kunnen wij het pakket goed aanvullen met een heerlijke wijn van @Barrel, verse koffie van Koffiestation Groningen en kaas van de Kaaskop.

In alle gevallen zorgen wij voor een creatieve cadeauverpakking en kunnen de pakketten bij je afleveren. Bij bestelling van grotere aantallen kunnen wij bovendien vaak een aantrekkelijke korting voor u regelen.

Passend cadeau

Daarnaast zijn er ook leidinggevenden die zelfs bij ons langs komen om samen met een van onze medewerkers voor ieder een persoonlijk, passend cadeau uit te zoeken. De ene collega houdt misschien van sport, de ander is net moeder geworden en weer een ander leest graag thrillers.

 

avondje uit in de winkel

Voor teams van 20 tot 150 personen een avond bij ons in winkel:

Hoe leuk is het als je met je collega’s ongestoord met een afgesproken shop tegoed kunt shoppen bij ons in de winkel. Je hebt de keuze tussen duizenden boeken, cadeauartikelen, bordspellen en puzzels.
Daarnaast hebben wij speciaal voor deze avond nog een selectie aan heerlijke wijnen en speciaalbieren toegevoegd aan ons assortiment.  De avond start met een heerlijke kop koffie van het Koffiestation met vers gebak uit onze eigen bakkerij. Tijdens het rondneuzen worden er borrelhapje klaargezet met een lekker wijntje van Barrel, speciaal bieren en een kaasplank van de Kaaskop.
 

Wil jij graag langskomen met je team?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Wil je graag dat wij ons voorbereiden?

Stuur een lijst met medewerkers met de opmerkingen houdt van sport, is net vader geworden, is gek op koken e.d. naar ons. Op deze manier kunnen wij in overleg voor iedere medewerker een persoonlijk pakket samenstellen.

 

050 3134041

groningen@boekhandelriemer.nl

genietmomentje 

Koffiestation

Zoek een plekje uit bij ons in de winkel in Groningen en geniet van een heerlijk vers gebrande koffie van Koffiestation. Onze koffie wordt gebrand in onze eigen branderij. 

Ben je verrast door de heerlijke smaak van onze koffie? Neem een zakje koffie mee voor thuis! Kijk in de kast voor ons huidige aanbod of vraag ons om advies. Voor elke koffiezetmethode kunnen we hier ook de koffie voor je malen.

Lekker voor bij de koffie

Al het gebak, brownies en cinnamon buns worden in de kelder bij ons in de winkel gebakken door Annet van Mmmm lekkernijen. Alles wordt met veel aandacht en liefde gemaakt! Vaak biologisch, lokaal en in het seizoen!

Een riemer cadeaukaart

De Riemer cadeaukaart altijd leuk om te krijgen!

Origineel en feestelijk verpakt, en geldig voor alles bij ons in de winkel of op onze website. Van boeken, spellen en cd’s tot koffie.
Je geeft al een Riemer cadeaukaart vanaf 10,- Eventueel te combineren met een fles wijn, scheurkalender of (kook)boek. Een uniek cadeau, want je kunt deze kaart besteden bij de Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland 2017.

Koffiestation 

Ben jij op zoek naar pakket voor echte koffie en thee liefhebers?

Door onze nauwe samenwerking met koffiestation kunnen wij een speciaal pakket aanbieden voor de koffie en thee liefhebber. Met heerlijk verse gebrande koffie uit onze branderij in de Oosterparkwijk. Het pakket kunnen wij aanvullen met diverse accessoires om de lekkerste (filter)koffie thuis te zetten. Met prachtige illustratie van Knetterijs.

050 3134041

groningen@boekhandelriemer.nl

contact

Nieuwe Ebbingestraat 1
9712 NB Groningen

050 3134041

Facebook
Boekandel Riemer

Instagram
boekhandelriemer.groningen

Mail ons
groningen@boekhandelriemer.nl