BENT U OPZOEK NAAR EEN ORIGINEEL KERSTGESCHENK VOOR UW MEDEWERKERS?

Wij denken graag met u mee!

creatieve cadeauverpakking

  Wij zorgen in alle gevallen voor een creatieve  cadeauverpakking en kunnen de pakketten bij u afleveren. Bij bestelling van grotere aantallen kunnen wij bovendien vaak een aantrekkelijke korting voor u regelen.

  SPECIALE AVOND VOOR UW TEAM 

  bij ons in de winkel

  Welkom met u hele team!

   Graag open wij de deuren van onze winkel voor een speciale avond voor uw team/werknemers zodat ieder onder het genot van een hapje en een drankje zijn eigen (kerst)geschenk kan uitzoeken? 

    

   VOOR IEDERE MEDEWERKER EEN PERSOONLIJK PASSEND CADEAU

   Passend cadeau

    Daarnaast zijn er ook leidinggevenden die zelf bij ons langs komen om samen met een van onze medewerkers voor ieder een persoonlijk, passend cadeau uit te zoeken. De ene collega houdt misschien van sport, de ander is net moeder geworden en weer een ander leest graag thrillers.

    WIlt u graag dat wij ons voorbereiden, stuur een lijst met medewerkers met de opmerkingen houdt van sport, is net vader geworden, is gek op koken e.d. naar ons. Op deze manier kunnen wij in overleg voor iedere medewerker een persoonlijk pakket samenstellen.

     

    RIEMER CADEAUKAART ALTIJD LEUK OM TE KRIJGEN!

    Riemer Cadeaukaart

     De Riemer cadeaukaart altijd leuk om te krijgen!

     Origineel en feestelijk verpakt, en geldig voor alles bij ons in de winkel of op onze website. Van boeken, spellen en cd’s tot koffie.
     U geeft al een Riemer cadeaukaart vanaf 10,-  Eventueel te combineren met een fles wijn, scheurkalender of (kook)boek. Een uniek cadeau, want u kunt deze kaart besteden bij de Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland 2017.