WELKOM bij ons IN MEPPEL

Gevestigd in een ruim pand aan de Wheem vindt u Riemer Barth. Een sfeervolle boekhandel met een uitgebreide selectie literatuur en kinderboeken en een groot assortiment tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Achterin de winkel vindt u bovendien een Christelijke Plein.

Kom je wel eens met je ouders bij ons in de winkel? En neem je dan ook een kijkje in het winkeltje van meneer Pen? Als je daar bent kun je zo de Petteflet in klimmen. Wie weet kom je Pluk wel tegen. Maar we hebben ook heel veel leuke boeken voor jou. Prentenboeken, zoekboeken en leesboeken. Over Dikkie Dik, Kikker of Opa Jan. Kun je zelf al lezen? Kijk dan eens bij de boeken van Geronimo Stilton, Mees Kees en Dagboek van een Muts

PARKEREN BIJ ONZE WINKEL

In en rond het centrum van Meppel is volop parkeergelegenheid. Meer informatie over locaties en parkeertarieven vindt je hier.

Openbaar vervoer

Onze winkel ligt op twaalf minuten lopen van het station. De dichtstbijzijnde bushalte vindt u aan de Burgemeester Knopperslaan, op 6 minuten lopen van onze winkel. Vanaf het station kunt u onder andere reizen met buslijn 20, 40, 32 en 79.

onze openingstijden

 

Maandag

13.00 – 18.00

Dinsdag   

  9.30 – 18.00

Woensdag

  9.30 – 18.00

Donderdag

  9.30 – 18.00

Vrijdag

  9.30 – 21.00

Zaterdag

  9.30 – 17.00

ZONDAG

GESLOTEN

 

CONTACT

Contact:

Woldstraat 5
7941 LE Meppel

0522 252636

meppel@boekhandelriemer.nl

Facebook
Boekandel Riemer Barth

Instagram
Riemer.Barth

 

tourist infopunt

Wij hebben ruimte gemaakt in de winkel aan de Woldstraat voor alle informatie over Meppel en omgeving. U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, (wandel/fiets/vaar)kaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer.

In Meppel is het leven goed. De combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt Meppel zo aantrekkelijk. Het is uniek wonen tussen drie natuurgebieden in. De sfeervolle grachten, de pleziervaart en de vele evenementen rond de pleinen maken de stad Meppel sprankelend voor iedereen. De binnenstad heeft een gezellig karakter met oude geveltjes, kleine straatjes en mooie pleinen. Met uw boot kunt u er tot in het centrum van de stad aanleggen. Ook zijn de Donderdag Meppeldagen een grote trekpleister, een evenement dat jaarlijks vele duizenden bezoekers trekt. Sommigen pikken meteen een bezoekje aan het Drukkerijmuseum mee.

Wilt u Meppel goed leren kennen, dan kunt u met de stadsgidsen van Meppel een rondwandeling maken. Voor meer informatie kunt u mailen: info@touristinfomeppel.nl Ook zijn diverse fiets, vaar- en wandelroutes verkrijgbaar die u door de mooie omgeving voeren.