WELKOM bij ons IN MEPPEL

 

Gevestigd in een ruim pand aan de Wheem vindt u Riemer Barth. Een sfeervolle boekhandel met onder andere een uitgebreide literatuurafdeling en een groot assortiment aan tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen. Achterin de winkel vindt u bovendien een Christelijk Plein.

Maar misschien is het winkeltje van meneer Pen, bekend uit het boek Pluk van de Petteflet, nog wel het meest noemenswaardig. Kinderen nemen hier graag een kijkje, klimmen omhoog naar het balkon of zelfs de Petteflet in. 

Al met al genoeg redenen om eens gezellig langs te komen. Wees welkom en geniet van de sfeer, de rust en natuurlijk van een goed boek.

 

Parkeren bij onze winkel

 

In en rond het centrum van Meppel is volop parkeergelegenheid. Meer informatie over locaties en parkeertarieven vindt je hier.

Openbaar vervoer

Onze winkel ligt op twaalf minuten lopen van het station. De dichtstbijzijnde bushalte vindt u aan de Burgemeester Knopperslaan, op 6 minuten lopen van onze winkel. Vanaf het station kunt u onder andere reizen met buslijn 20, 40, 32 en 79.

Onze openingstijden

Maandag

13.00 – 18.00

Dinsdag   

  9.30 – 18.00

Woensdag

  9.30 – 18.00

Donderdag

  9.30 – 18.00

Vrijdag

  9.30 – 21.00

Zaterdag

  9.30 – 17.00

ZONDAG

GESLOTEN

 

 • Met uitzondering van onderstaande feestdagen:
  • Nieuwjaarsdag:
  • Pasen (tweede paasdag):
  • Koningsdag:
  • Hemelvaartsdag:
  • Pinksteren (tweede pinksterdag):
  • Kerst (eerste en tweede kerstdag):

CONTACT

Contact:

Woldstraat 5
7941 LE Meppel

0522 252636

meppel@boekhandelriemer.nl

Facebook
Boekandel Riemer Barth

Instagram
Riemer.Barth

 

tourist infopunt

Wij hebben ruimte gemaakt in de winkel aan de Woldstraat voor alle informatie over Meppel en omgeving. U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, (wandel/fiets/vaar)kaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer.

In Meppel is het leven goed. De combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt Meppel zo aantrekkelijk. Het is uniek wonen tussen drie natuurgebieden in. De sfeervolle grachten, de pleziervaart en de vele evenementen rond de pleinen maken de stad Meppel sprankelend voor iedereen. De binnenstad heeft een gezellig karakter met oude geveltjes, kleine straatjes en mooie pleinen. Met uw boot kunt u er tot in het centrum van de stad aanleggen. Ook zijn de Donderdag Meppeldagen een grote trekpleister, een evenement dat jaarlijks vele duizenden bezoekers trekt. Sommigen pikken meteen een bezoekje aan het Drukkerijmuseum mee.

Wilt u Meppel goed leren kennen, dan kunt u met de stadsgidsen van Meppel een rondwandeling maken. Voor meer informatie kunt u mailen: info@touristinfomeppel.nl Ook zijn diverse fiets, vaar- en wandelroutes verkrijgbaar die u door de mooie omgeving voeren.