Lezing: Bob Dylan lezing op zijn verjaardag.

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • vrijdag 24 mei
  • Er is nog plek voor 7 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 10 euro per persoon. Waarom?

Hans Loeve zal wederom een lezing over Bob Dylan houden.

We gaan deze avond eerst weer alle Dylan-activiteiten langs van het afgelopen jaar, we diepen anekdotes uit en vanzelfsprekend horen we veel muziek. Deze keer is onder meer zijn mondharmonica-spel aan de beurt. In dat kader hoor je live solo momenten van enkele minuten lang! Zoals je van ons gewend bent hebben we weer Bob Dylan whiskey (3 soorten dit keer) om te drinken en te kopen. En gedurende de tijd na de lezing klets je nog lang na met mede-fans.

Ik zal weer zorgen dat er geen (of nauwelijks) overlap is met voorgaande edities. Voor doorgewinterde fans zorg ik voor niet zulke bekende feiten. Maar voor mensen die “gewoon nieuwsgierig” zijn en hem nog niet zo goed kennen zal het vanavond een onvergetelijke kennismaking kunnen zijn.

Hoe het ook zij: Dylan is een onnavolgbaar icoon uit de popmuziek, eigengereid en met een oeuvre dat zich qua omvang en veelzijdigheid met maar weinig collegae  laat meten.

Het duurt nog even maar aanmelden kan alvast. Tegen die tijd krijg je nog een verjaardags-herinneringsmail zodat je dit event niet gaat missen!

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit