Christelijke boeken

Is er meer tussen hemel en aarde? Is er een God en zo ja; hoe kunnen wij Hem ervaren? Theologie is het bestuderen van wat er over God wordt gezegd. Het woord theologie maakt dit eigenlijk al duidelijk. In het Grieks betekenen de woorden ‘theos’ en ‘logie’ samen ‘de leer van God’. Vanuit onze specialisatie theologie mogen wij dagelijks christelijke boeken in- en verkopen. In deze categorie tonen we je een actueel overzicht van christelijke boeken, bijbelse dagboeken, bijbels, kinderbijbels, christelijke romans, theologie . Tevens vind je hier een selectie van Bijbels en Bijbelstudiemateriaal. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek onderwerp, schroom niet om ons te vragen. Vanuit onze kennis en expertise helpen wij je graag verder.

Hans Loeve - boekverkoper bij ons in AmersfoortTip van Hans Loeve - boekverkoper bij ons in Amersfoort over "Niet zonder hoop" van Tomas Halik

Halik is priester, socioloog en filosoof. Keer op keer weet hij zijn theologische denkbeelden praktisch te maken voor deze tijd. Heet meest aansprekende van dit boek vind ik dat hij HOOP schetst zonder clichés. Hij durft eigen zekerheden te laten wankelen en daagt ons uit om heilige huisjes af te breken. Geen gemakkelijke, maar wel hoopvolle kost.

Bekijk boek