Lezing: ‘Wij zijn Europa’ van Reinier van Lanschot

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • maandag 6 mei
  • Er is nog plek voor 10 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 10 euro per persoon. Waarom?

Reinier van Lanschot is de lijsttrekker van Volt voor de Europese Parlementsverkiezingen van 2024. In 2018 was hij een van de oprichters van Volt Nederland. In Wij zijn Europa neemt hij de lezer mee op een reis door Europa. Hij schept historische kaders en vertelt met boeiende anekdotes en memes het ware verhaal achter de Europese samenwerking.

Wij leven in een tijd van grote veranderingen. Dagelijks worden in Brussel besluiten genomen met gigantische gevolgen voor 450 miljoen Europeanen, én de rest van de wereld. De Europese samenwerking is uniek, verstrekkend en uitermate succesvol. Toch horen we dat verhaal zelden in onze nationale media of op straat. Maar Reinier laat ook zien waar de Europese Unie tekortschiet. Aan de hand van de grote uitdagingen van vandaag blikt Van Lanschot vooruit naar het Europa van morgen. Een nieuw Europees verhaal, want wij zijn Europa.

We nodigen je van harte uit om deze avond bij te wonen en met elkaar en Van Lanschot in gesprek te gaan, ook (of misschien juist) als je geen aanhanger van Volt bent. 

 

 

 

 

 

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit