Levertijd
Voor de ongeveer 20.000 titels die wij op voorraad hebben, geldt een levertijd van 24 uur. Op onze website staat bij deze boeken ‘voor 18.00 uur besteld, morgen in huis’. Voor alle andere boeken geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen, bij bezorging binnen Nederland.

Bezorging
Woon je rondom onze winkel in Groningen, Amersfoort of Meppel? Dan stappen we voor je op de fiets en wordt je bestelling door onze eigen bezorgdienst bij jou afgeleverd. Voor bestellingen tot € 30,- rekenen we een bijdrage van € 2,95 aan verzendkosten. Bestellingen van meer dan € 30,- worden gratis thuis bezorgd. Het afhalen van je bestelling in de winkel is uiteraard ook gratis. 

Verzendkosten
Heb je een bestelling gedaan ter waarde van meer dan € 30,-, dan wordt het pakketje gratis bij je thuis bezorgd. Voor bestellingen tot € 10,- rekenen we een bijdrage van € 6,95 aan verzendkosten, en voor bestellingen tussen € 10,- en € 30,- vragen we € 4,95 aan verzendkosten. Het afhalen van je bestelling in de winkel is uiteraard gratis.

Status van je bestelling
Wij versturen een e-mailbericht zodra je bestelling klaarstaat of wordt verzonden. Op onze website kun je ook zelf de status van je bestelling bekijken. Met je e-mailadres en wachtwoord log je in en via de optie ‘bestelhistorie’ is te zien of je bestelling al verzonden is. Mocht het inloggen om de een of andere reden niet lukken, stuur ons dan een mailtje of bel ons. Wij kunnen dan de status van je bestelling nakijken.

Vertraging of annulering
Wij doen ons uiterste best om de boeken die je bestelt zo snel mogelijk te leveren. Toch komt het soms voor dat een boek tijdelijk niet leverbaar of uitverkocht is. In dat geval sturen wij je een e-mailbericht. Heb je de bestelling al betaald, dan storten wij het geld zo snel mogelijk terug op je rekening.

INFO: BEL 050 3134041
BOEKHANDEL@RIEMER.NL
KVK: 02064597 BTW: NL814853432B01 IBAN: NL64RABO0160321182