Betalen
De veiligheid van klant- en betalingsgegevens vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen er daarom voor dat je bestelling en/of betaling via een beveiligde internetverbinding (SSL) plaatsvindt. Je kunt op een van de onderstaande manieren de kosten van je bestelling voldoen.

iDeal
De meest gemakkelijke manier van online betalen is via iDeal, dat ontwikkeld is door een aantal Nederlandse banken. Geef je bij je bestelling aan dat je op deze manier wilt betalen, dan wordt er een scherm geopend, waarbij je kunt inloggen op de website van je bank. Via internet bankieren betaal je dan direct je bestelling. Wij krijgen daarvan een melding en gaan direct je bestelling verwerken.

Factuur
Als je een account hebt aangemaakt op onze website, kun je aangeven dat je je bestelling wilt betalen na ontvangst. Wij versturen de factuur naar het door je opgegeven factuuradres.

Boekenbon
Heb je een digitale boekenbon? Ook daarmee kun je online betalen. Geef tijdens het bestellen aan dat je hiermee wilt betalen. Je hebt daarvoor de cijfers van de streepjescode op de achterkant nodig en een pincode. Op de boekenbon vind je een grijs vlakje, als je dit weg krast, zie je de pincode.

Riemer cadeaukaart
Heb je een digitale Riemer cadeaukaart? Ook daarmee kun je online betalen. Geef tijdens het bestellen aan dat je hiermee wilt betalen. Je hebt daarvoor de cijfers van de streepjescode op de achterkant nodig en een pincode. Op de boekenbon vind je een grijs vlakje, als je dit weg krast, zie je de pincode.

Automatische incasso
Wij kunnen voor u na leveren van de bestelling het totaal bedrag van uw rekening afschrijven. Bij het afreken kunt u de optie automatische incasso selecteren. U geeft ons via dit (beveiligde) formulier éénmalig de toestemming of het bedrag van uw rekening te incasseren.

Creditcard
Wij accepteren betalingen via een Visa of Mastercard creditcard. 

In de winkel
Wil je je bestelling niet thuis laten bezorgen maar in de winkel afhalen, dan kun je natuurlijk betalen bij het afhalen.

INFO: BEL 050 3134041
BOEKHANDEL@RIEMER.NL
KVK: 02064597 BTW: NL814853432B01 IBAN: NL64RABO0160321182