KOFFIESTATION

Koffiestation Books and Coffee is een gezamenlijk bedrijf van Boekhandel Riemer de branderij van Koffiestation. We hebben een heerlijke plek gecreerd waar je kan koffie drinken tussen honderden Engelstalige boeken.

Daarnaast is er voor bij de koffie genoeg keuze uit verschillende lekkernijen zoals carrot cake, appel-amandeltaart, brownies, versgebakken koekjes, cinnamon buns.

 

 


KOFFIE

Vanuit de branderij in de Oosterparkwijk selecteren wij bijzondere koffies met een duidelijke afkomst: een interessante zoektocht, geen enkele herkomst en oogst zijn hetzelfde! Wanneer de koffie in Groningen is aangekomen, ontwikkelen we het brandprofiel: een uniek recept om de koffie keer op keer optimaal te branden. Het vinden van de mooiste groene koffie, een goed brandprofiel en het gebruik van verse koffie zorgt voor de allerlekkerste koffie.

Ben je verrast door de heerlijke smaak van onze koffie? Neem een zakje koffie mee voor thuis of op het werk! Kijk in de kast voor ons huidige aanbod of vraag ons om advies. Voor elke koffiezetmethode kunnen we hier ook de koffie voor je malen.

 

 

 

 


MMM LEKKERNIJEN

Al het gebak, brownies en cinnamon buns worden in de kelder bij ons in de Turfsingel gebakken door Annet van Mmmm lekkernijen. Alles wordt met veel aandacht en liefde gemaakt! Vaak biologisch, lokaal en in het seizoen!

 

ENGELSTALIG

Ons assortiment is Engelstalig met prachtige klassiekers, actuele literatuur, non fictie, kinderboeken en kunst.

 

 


LOCATIE

Oude Kijk in Het Jatstraat 21
9712 EA Groningen

Facebook
Koffiestation

Instagram
@koffiestation

www.koffiestation.nl