Ook voor Tourist Info kunt u vanaf nu terecht bij Boekhandel Barth!

Wij hebben ruimte gemaakt in de winkel aan de Woldstraat voor alle informatie over Meppel en omgeving. U kunt bij ons terecht voor toeristische informatie, (wandel/fiets/vaar)kaarten, folders, streekproducten, stadswandelingen onder leiding van een gids, cadeaubonnen en nog veel meer.


In Meppel is het leven goed. De combinatie van natuur, groen, ruimte en historie maakt Meppel zo aantrekkelijk. Het is uniek wonen tussen drie natuurgebieden in. De sfeervolle grachten, de pleziervaart en de vele evenementen rond de pleinen maken de stad Meppel sprankelend voor iedereen.
De binnenstad heeft een gezellig karakter met oude geveltjes, kleine straatjes en mooie pleinen. Met uw boot kunt u er tot in het centrum van de stad aanleggen. Ook zijn de Donderdag Meppeldagen een grote trekpleister, een evenement dat jaarlijks vele duizenden bezoekers trekt. Sommigen pikken meteen een bezoekje aan het Drukkerijmuseum mee.


Wilt u Meppel goed leren kennen, dan kunt u met de stadsgidsen van Meppel een rondwandeling maken. Voor meer informatie kunt u mailen: info@touristinfomeppel.nl
Ook zijn diverse fiets, vaar- en wandelroutes verkrijgbaar die u door de mooie omgeving voeren.