De Theologische Verzendboekhandel Wever Van Wijnen werd in 1926 opgericht door Tjitte Wever. Met de komst van Dingeman van Wijnen in 1998 kreeg het bedrijf een dubbele naam. Sinds 2016 is de Verzendboekhandel Wever Van Wijnen in handen van Boekhandel Riemer.
Wij streven er naar u met dezelfde kennis en expertise van dienst te zijn als die u gewend bent van Wever Van Wijnen. Daarbij zullen wij ons toeleggen op theologie en geschiedenis. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment algemene (e)boeken, zowel Nederlands als Engelstalig.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en bericht ontvangen over mooie aanbiedingen? Schrijf u dan hier in voor onze maandelijkse theologie en/of geschiedenis nieuwsbrief.

Lees hier het persbericht over de overname van Wever Van Wijnen.

 

Verwacht

IK WIL DAT JIJ BENT
OVER DE GOD VAN LIEFDE

 

In zijn vorige boeken richtte Halík zich op de relatie tussen geloof en hoop. In dit nieuwe boek gaat het over de relatie tussen geloof en liefde. Onze liefde voor God zal vooral tot uitdrukking moeten komen in onze liefde voor andere mensen. Juist daarom moeten christenen volgens Halík contact onderhouden met hun seculiere omgeving.

Lees hier een interview met Tomás Halík uit Trouw.

 

 

Tip

 

DE OPSTAND VAN DE NATUUR


Een geschiedenis van de kleine ijstijd (1570-1700) en het ontstaan van het moderne Europa

Aan het einde van de zestiende eeuw werd Europa getroffen door een 'kleine ijstijd', die duurde tot het begin van de achttiende eeuw. De gemiddelde temperatuur daalde enkele graden, de winters werden koud en lang, rivieren en meren bevroren en de zomers waren onstuimig, met extreme stormen en onweer.

Overal mislukten oogsten en leden mensen honger en kou. Het agrarische, feodale fundament van Europa brokkelde af en er ontstonden nieuwe vormen van economische activiteit in de steden.

Aan de hand van ooggetuigenverslagen brengt Philipp Blom deze historische omwentelingen in een wervelend verhaal bijeen.

 

AANBEVOLENgeschiedenis

ONTDEK onze winkels

GRONINGEN
Nieuwe Ebbingestraat 1
050 3134041
Meer info

MEPPEL
Woldstraat 5
0522 252636
Meer info

 AMERSFOORT
Emiclaerhof 18
033 456 08 04
Meer info