De Theologische Verzendboekhandel Wever Van Wijnen werd in 1926 opgericht door Tjitte Wever. Met de komst van Dingeman van Wijnen in 1998 kreeg het bedrijf een dubbele naam. Sinds 2016 is de Verzendboekhandel Wever Van Wijnen in handen van Boekhandel Riemer.
Wij streven er naar u met dezelfde kennis en expertise van dienst te zijn als die u gewend bent van Wever Van Wijnen. Daarbij zullen wij ons toeleggen op theologie en geschiedenis. Daarnaast bieden wij ook een groot assortiment algemene (e)boeken, zowel Nederlands als Engelstalig.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten en bericht ontvangen over mooie aanbiedingen? Schrijf u dan hier in voor onze maandelijkse theologie en/of geschiedenis nieuwsbrief.

Lees hier het persbericht over de overname van Wever Van Wijnen.

Eén keer per jaar is er in Nederland extra aandacht voor literatuur. Eén keer per jaar krijgt u een gratis boek van uw boekhandelaar. En één keer per jaar gaan we massaal gratis met de trein. Het is Boekenweek!

Bij besteding van tenminste 12,50 aan Nederlandstalige boeken heeft u bij ons deze keuze tussen het algemene boekenweekgeschenk Makkelijk leven van Herman Koch of het christelijke boekenweek geschenk Afspraak in Portugal van Corien Oranje.

 

tip

GEWOON GOD

God laat zich vinden in het gewone leven

Op een prikkelend spirituele manier zoekt Philip Troost naar een eerlijke, ervaarbare manier om met God te leven en over hem te spreken. Hij blijft weg bij overspannen geloofsuitspraken en hoge morele verwachtingspatronen.

Troost maakt zijn insteek concreet met herkenbare voorbeelden door invulling te geven aan veertig werkwoorden die iedereen kent uit het dagelijks leven, zoals: horen, lachen, loslaten, overgeven, stoppen, strijden en weerstaan.

Philip Troost (1959) schreef eerder het boek Mindful met Jezus.

 

 

 

 

tip

 

EEN BEKNOPTE GESCHIENDENIS VAN NEDERLAND

De geschiedenis van Nederland, van het vroegste begin tot nu, in één boek.

James Kennedy, zoon van een Amerikaanse vader en een Nederlandse moeder en zijn leven lang al geïnteresseerd en gespecialiseerd in de Nederlandse geschiedenis, is de perfecte auteur voor dit boek. Hij beschrijft niet alleen de historische gebeurtenissen, maar plaatst deze ook in een internationaal perspectief en vergelijkt ze met ontwikkelingen in andere Europese landen.

Lees hier het interview in NRC met James Kennedy over zijn nieuwe boek.

 

AANBEVOLENgeschiedenis

ONTDEK onze winkels

GRONINGEN
Nieuwe Ebbingestraat 1
050 3134041
Meer info

MEPPEL
Woldstraat 5
0522 252636
Meer info

AMERSFOORT
Het Masker 224-226
033 455 76 34
Meer info