WELKOM in Groningen

Parkeren

Parkeergarage aan het Boterdiep op drie minuten lopen
Het beste en goedkoopste kunt u uw auto parkeren in de parkeergarage op het Boterdiep. De uitgang van de garage is op drie minuten lopen van onze winkel. Tarief  € 1,-  per 25 minuten. Dagtarief: € 10,-

Meer informatie over parkeergarage Boterdiep klik hier


Parkeergarage Ossenmarkt
op twee minuten lopen
Daarnaast kunt u uw auto goed parkeren in de parkeergarage aan de Ossenmarkt. Deze ligt op twee minuten lopen van onze winkel. Tarief € 1,- voor 20 minuten. Dagtarief: € 19,50

Meer informatie over parkeergarage Ossenmarkt klik hier


Betaald parkeren langs de gracht of op het Boterdiep

Langs de gracht en op het Boterdiep kunt uw auto parkeren. Maximale parkeerduur is
30 of 60 minuten in de binnenstad, en 1, 2 of 3 uur buiten de gracht. Tarief is € 2,40 of € 2,60 per uur. Let op, het tarief aan de ‘binnenstadkant’ van de gracht ligt hoger dan het tarief aan de buitenring van de gracht.


De binnenstad in met de P+R bus

Op de P+R terreinen kunt u GRATIS parkeren en betaalt u € 6,- (max. 5 personen) voor een retourtje centrum met de P+R Bus. Let op: op P + R Euroborg parkeert u alleen gratis wanneer u verder reist met de P + R Bus.

Meer informatie over P+R Bus klik hier


Openbaar vervoer

Wanneer u met het openbaar vervoer reist kunt u vanaf Station Groningen reizen met buslijn 2 of 11 en uitstappen bij de halte Pijpstraat/Boterdiep. Het is dan nog 2 minuten lopen naar onze winkel.

Onze winkel

Parkeergarage Boterdiep

Parkeergarage Ossenmarkt

Centraal station Groningen

Martinitoren