Combineer uw bezoek aan onze winkel eens met een van de volgende activiteiten.
Zoals u ziet valt er nog veel meer te genieten in de Martinistad.

 

 

Naast onze winkel vindt u Whisk(e)y- & Speciaalbiercafé De Toeter. In de zomer kunt u hier genieten van een drankje aan het water op het kadeterras. Hier kunt u dan direct beginnen in uw nieuwe boek.


Een beetje trek gekregen van al het winkelen en sjouwen met boeken? Aan de Spilsluizen, niet ver van onze winkel, vindt u Het Heerenhuis. Een ideale plek voor lunch of diner.


Nieuwsgierig naar het rijke verleden van Groningen. Zowel in stad als provincie valt er van alles te ontdekken. Zo kunt u in het Noordelijk Scheepvaartmuseum door het Groningen van 1470 dwalen.


In het Groninger Museum kunt u terecht voor moderne kunst en historie.

En wat dacht u van de vele borgen en middeleeuwse kerkjes die het Groninger platteland rijk is?
Zie Groningerkerken.nl en de website van toerisme Groningen


Buiten op ontdekkingstocht? 
Dat kan ook. De stad Groningen telt bijzonder veel hofjes, vaak verborgen in de stad. Via een gratis route app kunt u de hofjeswandeling van de VVV downloaden.


Een andere manier om volop van de zon te genieten en Groningen te ontdekken is vanaf het water. In de binnenstad kunt u een kano of waterfiets huren. Loopt u het Pieterpad dan ligt onze winkel op slechts 700 meter van de route.


Heeft u zin in een goede kop koffie en wilt u even uitrusten? Dan kunt u er voor kiezen om langs de Noorderhaven richting onze winkel lopen. En tot slot mag de trots van Groningen, d’Olle Grieze, oftewel de Martinitoren, niet ontbreken in dit rijtje. Het icoon van Groningen telt maar liefst 311 treden en is bijna dagelijks te beklimmen.