Signeersessie: thrillerauteur Marcella Kleine

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 14:00). Het einde is om 16:30 uur
  • zaterdag 30 maart
  • Toegang is gratis

Thrillerliefhebbers opgelet: op zaterdag 30 maart signeert auteur Marcella Kleine bij ons in de boekhandel. Natuurlijk ligt er een flinke stapel van haar nieuwste boek: Bloedwraak (maart 2024), maar Marcella schreef ook andere spannende verhalen, waaronder Vilein (2019), Hels (2014) en Schemergebied (2022), diverse romans, novelles en korte verhalen. Er verschenen van haar hand ook een aantal verhalenbundels.

Over Bloedwraak
Natalia ontvangt in haar huis in Italië een onheilsbericht: haar zusje Tara is dood. Ze pakt haar koffers en vliegt meteen naar Nederland. De dood van Tara is een groot mysterie. Waarom was Tara opgenomen in een kliniek? En wie is die geheimzinnige man bij het graf van Tara? Natalia vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit. Ze weet niet dat haar moeder Hellen al jaren gebukt gaat onder een groot geheim. Een geheim dat Tara het leven heeft gekost en nu ook het leven van Natalia en Hellen in gevaar brengt.

Marcella Kleine is op zaterdag 30 maart tussen 14.00-16.30 uur bij ons in de winkel. Kom gezellig binnenlopen voor een praatje, meer informatie over haar boeken en natuurlijk voor een gesigneerd exemplaar.