Ronald van Assen signeert zijn nieuwe boek

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 13:00). Het einde is om 16:00 uur
  • zaterdag 21 mei
  • Er is plek voor 49 personen.
  • Toegang is gratis

Ronald van Assen signeert bij Boekhandel Riemer

Hij signeert daar tussen 14.00 – 16.00 uur onder andere zijn nieuwste boek Tweevoudige Duisternis, dat zaterdag 14 mei is verschenen.

Naast zijn meest recente roman is er aandacht voor de Ron & Geertje Trilogie; drie historische avonturenromans die zich in Delft afspelen. Verder neemt hij zijn oorlogsroman Jelena – De onbekende held, fantasyroman De tranen van de eenhoorn en verhalenbundel Sluimerend kwaad mee.

Tweevoudige Duisternis

Tweevoudige Duisternis is een suspenseroman in de geest van Stephen King. Het gaat over de zestienjarige Annet van der Velde die ondanks haar bovennatuurlijke krachten de meest onopvallende binnen een gezin van vijf is. Met een sadistische vader, een overspelige moeder die uit is op eigen gewin en twee zussen die geweld, drugs en diefstal niet schuwen, probeert ze haar leven vorm te geven. Dat lukt haar aardig tot er op een dag twee wezens opduiken in haar huis en de tuin. Zij kan ze als enige waarnemen, tot grote frustratie van degenen die de wezens daar hebben geplaatst. Wat volgt is een reeks gruwelijke gebeurtenissen; de opmaat naar een apocalyptisch einde. Het is een ijzingwekkend verhaal waarbij de lezer steeds stukjes van de puzzel krijgt. Hoe deze in elkaar passen en wie welke rol speelt, blijft tot het eind een mysterie. Is iedereen even betrouwbaar en wie overleeft de verschrikkingen?

Ronald van Assen

Ronald van Assen is geboren in Delft en woont tegenwoordig met zijn vrouw en drie kinderen in Bodegraven. Hij is auteur van een hele serie boeken en verhalen, zowel fictie als non-fictie. Naast zijn werk als auteur is Ronald ambassadeur van de organisatie Mind, voorlichter bij Stichting Kernkracht, eindredacteur van Tzitzo Magazine en columnist bij Editie Groene Hart. Ook is hij actief als redacteur, beoordeelt hij manuscripten en is hij jurylid bij verscheidene schrijfwedstrijden. Tweevoudige Duisternis is zijn zevende uitgave bij Godijn Publishing.

  • Hidden
    € 0,00