Muziekvoorstelling en kleinkunst rondom het thema ‘Paulus’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • donderdag 11 juli
  • Er is nog plek voor 49 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 5 euro per persoon. Waarom?

Kom naar de voorstelling ‘Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?’ van zanger-entertainer Jan Jaap Wubs over het thema ‘Paulus’.

Jan Jaap Wubs: “Ik vind het tof om met de combinatie van kleinkunst en een open Bijbel te mogen spelen. Theater is een mooi instrument om een boodschap over te brengen – en een fijne setting om aan te voelen of iets landt bij de mensen.”

In de voorstelling ‘Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?’ houdt Jan Jaap zichzelf en het publiek bezig met het verhaal van de apostel Paulus. Zijn levensverhaal, maar ook het verhaal dat Paulus graag met mensen wilde delen; het evangelie over Jezus.

Paulus wordt soms gezien als een betweterige leermeester, met langdradige preken. Maar zijn naam betekent iets als ‘gering, bescheiden’. Jan Jaap heeft bij het maken van de voorstelling ontdekt dat die naam zo gek nog niet nog niet is. Dus daar wil hij het graag even met je over hebben. En over andere dingen. Met niet alleen Bijbelstudie, maar ook zijstapjes naar literatuur, natuurkunde en wiskunde.

Zo maak je ook een beetje kennis met Jan Jaap en zijn hersenkronkels. Als geboren Groninger zal hij niet snel ergens meer woorden aan wijden dan nodig, maar mooie vondsten deelt hij graag met je. Dat alles in elf luisterliedjes met verbindende verhalen en overdenkingen. Ga er maar eens goed voor zitten.

‘Wat Zullen Wij Dan Van Deze Dingen Zeggen?’ is Jan Jaaps tweede voorstelling. Begin dit jaar nam hij er ook een studio-album van op, dat op 27 april uitkwam. Jan Jaap werkte daarvoor samen met een band o.l.v. Jan Willem van Delft en met het productieteam van de TCC Studio’s (o.a. Rob Buis). Met hen nam hij eerder al het materiaal op uit zijn eerste voorstelling ‘Johannes vertelt’. Kijk ook op www.wattezeggen.nl

De combinatie van muziek en heerlijke verhalen zorgt voor een theatrale interactieve muziekavond. Twee keer 40 minuten, met een pauze met koffie en toebehoren zoals je dat gewend bent bij boekhandel Riemer.

 

  • € 0,00