Interactieve boekpresentatie Kind te Koop – exemplaar aangeboden aan Gert-Jan Segers

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • maandag 18 maart
  • Er is nog plek voor 34 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 8 euro per persoon. Waarom?
Wereldwijd leven er wel 5,5 miljoen kinderen in slavernij. Ze moeten hard werken zonder daar iets voor terug te krijgen en leven vaak in onmenselijke omstandigheden. Iets waar de meesten van ons geen weet van hebben. Daarom verschijnt nu dit kinderboek, voor kinderen van 10-12 jaar, zodat zij kunnen leren dat kindslavernij wel degelijk voorkomt, wat er al aan gedaan wordt en wat zij zelf kunnen doen.
 
Auteur Katrien Ruitenburg zal tijdens deze avond voorlezen uit haar prachtige boek op A4-formaat. Ze zal over het maakproces en de impact van kindslaven geïnterviewd worden door Merijn Wijma van de uitgeverij. Vanzelfsprekend kun je kennismaken met de auteur, haar vragen stellen en het boek bekijken. Het staat vol lesbrieven, interviews, puzzels en bovenal wetenswaardigheden over het thema. Omdat er veel onwetendheid is over dit onderwerp vinden we het belangrijk om deze avond te beleggen. 
 
We zijn blij dat stadgenoot Gert-Jan Segers vanavond een exemplaar in ontvangst wil nemen omdat ook hij het belang inziet van dit onderwerp. 
 
Vanzelfsprekend krijgen scholen en kerken informatie over de manier waarop ze dit kunnen verwerken in de klas of groep. Ook zijn er een aantal muzieknummers geschreven, speciaal voor dit project en die zullen ook ten gehore gebracht worden vanavond.
 
Kortom: mis dit niet.
 
 
De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit