Boekpresentatie: ‘1 kans, elke dag weer’ – Roy van den Anker

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • dinsdag 13 februari
  • Er is nog plek voor 23 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 10 euro per persoon. Waarom?

Roy: “Elke dag de beste versie van jezelf…

Een mooi streven, maar er zijn van die dagen dat ik dat even niet red. Ondanks de beste intenties die ik heb kom ik er af en toe achter dat ik mijzelf en soms ook andere mensen mij daarbij in de weg zitten. Die rauwdouwer in de rij op het vliegveld, die buurvrouw die haar hond voor mijn deur uitlaat, en gewoon mijn eigen puberdochter zijn bijvoorbeeld heel goed in staat om mij uit balans te brengen. En wat dan?

Ja, wat dan? Want dat vind ik vervelend. Zoals ik dan kan reageren, zo wil ik helemaal niet zijn. Frustrerend dus dat streven om voortdurend de beste versie van mezelf te zijn. Ik ben ook maar een mens!

Maar wat als ik nou elke dag zie als een kans zie om er iets van te maken. Dan is elke dag dus een nieuw begin om wat van mijn leven te maken, én een kans om het elke dag met de inzichten van gisteren net weer even beter te doen.

In 1 kans deel ik de inzichten die laten zien dat je veel meer invloed hebt op de kwaliteit van je leven, je relaties en de mensen in jouw omgeving dan je denkt. Ingewikkeld? Nee, verre van. Geef je automatische piloot ontslag en kies weer bewust voor wat jij in jouw leven wilt creëren. De verhalen in dit boek geven je de levensechte voorbeelden hoe je elke dag weer het verschil kunt maken. En lukt het een dag niet, dan heb je morgen gewoon weer een nieuwe kans.

Deze avond neem ik je mee in de achtergrond van 1 kans, en hoe iedereen een verschil kan maken op zijn eigen vierkante meter.”

Ben jij benieuwd naar Roy’s verhaal? Meld je dan aan voor deze interessante avond. 

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit