Boekpresentatie van debuut van Jan Hendrik – Pispaal

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 22:00 uur
  • donderdag 21 november
  • Er is nog plek voor 39 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

BOEKPRESENTATIE + FILMVERTONING VAN DEBUTANT JAN HENDRIK

Het autobiografische boek Pispaal van auteur Jan Hendrik is zijn debuutroman is het eerste deel in een reeks boeken waar de schrijver de afgelopen vijf jaar full time aan werkte. Jan Hendrik schreef het in eerste instantie voor zichzelf en het verhaal is daarom erg persoonlijk. In Pispaal spreekt de auteur openlijk over zijn pestverleden, maar ook de eenzaamheid die hij ervoer in de weg naar seksuele volwassenheid.

In eerste instantie verspreidde de auteur het boek digitaal. Een paar reacties van lezers: “Het boek leest lekker weg en ik herken heel veel situaties en gevoelens uit mijn eigen jeugd. Mooi om te lezen dat ik niet de enige was, die zich alleen en onpopulair voelde. Of bezig was met de meisjes en de achterwerkjes.” Iemand anders vertelde: “Ik zit er heel dubbel in. Het verhaal is soms pijnlijk om te lezen en af en toe behoorlijk plat, maar ik vind het ook heel knap dat de auteur het zo durft op te schrijven. Dat hij zich bloot durft te geven.” Uiteindelijk kwam het verhaal ook bij een recensent terecht, die het manuscript doorverwees naar uitgeverij Ambilicious. En daarmee heeft de auteur zijn pijnlijke verleden omgezet naar iets positiefs. Mensen die zich herkennen in het verhaal worden extra aangemoedigd om naar de presentatie te komen. “Als je me vertelt hoe jij jouw leed hebt weten om te buigen in succes, krijg je een gratis gesigneerd exemplaar. En de borrel is gratis!” aldus, Jan Hendrik.

Naast zijn auteurschap, ambieert Jan Hendrik ook een carrière als filmmaker. Zo maakte hij een korte film, De Kogel door de Kerk, waarin een dominee zijn demonen heeft aan te kijken. Jan Hendrik ziet zijn auteursdebuut samen met de vertoning van zijn film als een verrekpunt, van een groter geheel, dat het fundament moet worden waarin de storyteller, zich kwetsbaar opstelt, en met zijn eerlijkheid, een voorbeeld mag zijn tot meer openheid in de maatschappij.

Voor meer informatie: www.janhendrikcreations.com/auteur

 

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit