[et_pb_reconcept_link_list admin_label=”TITEL ” _builder_version=”4.4.9″ title_text=”SCHOOLACTIES” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″ text_orientation=”left” vertical_offset_tablet=”0″ horizontal_offset_tablet=”0″ /]

SPAAR MEE VOOR GRATIS KINDERBOEKEN

Doen jullie mee?

Ook dit jaar willen wij graag samen met de school een leuke actie neerzetten. Wanneer de kinderen van school tijdens de Kinderboekenweek of herfstvakantie bij ons in de winkel een kinderboek kopen ontvangt de school een tegoed om de schoolbibliotheek aan te vullen.

Hoe het werkt?
Bij aankoop van een kinderboek ontvangt het kind een kassabon. Deze kassabon kan vervolgens worden ingeleverd bij de juf of meester. Alle bonnen worden door de school verzameld. Over 20% van het totaalbedrag ontvangt de school een tegoed voor de schoolbibliotheek.

Wat moet je als school doen voor deze actie?

Niet heel veel..

  • Aan ons kenbaar maken dat je als school mee wilt doen aan deze actie. Dit kan door een mailtje te sturen aan boekhandel@riemer.nl

  • Ouders informeren over deze actie, hiervoor kan je gebruik maken van

    onze actiefolder en voorbeeldbrief aan de ouders.

  • Het logo ‘spaar mee voor gratis kinderboeken’ kan je hier downloaden.

  • De bonnetjes verzamelen en vóór 15 november langs brengen in onze winkel.

  • Leuke boeken uitzoeken voor de schoolbibliotheek. 

Heb je vragen of advies nodig, bel of mail gerust!

[et_pb_reconcept_link_list admin_label=”TITEL ” _builder_version=”4.4.9″ title_text=”Magazine” box_shadow_horizontal_tablet=”0px” box_shadow_vertical_tablet=”0px” box_shadow_blur_tablet=”40px” box_shadow_spread_tablet=”0px” z_index_tablet=”500″ text_orientation=”left” vertical_offset_tablet=”0″ horizontal_offset_tablet=”0″ /]

LOL IN LEZEN MAGAZINE

Wij zijn druk bezig met het maken van een eigen kinderboeken magazine , helemaal gericht op het stimuleren van lezen, met selecties per leeftijd en interessegebieden. Een magazine boordevol kinderboeken tips.  Het magazine is gemaakt voor de jonge lezers en de ouders. Waarin het stimuleren van lezen centraal staat. 

Willen jullie dit magazine meegeven aan de kinderen op jullie school?

Je ontvangt van ons een Riemer cadeaukaart van 20,- als stimulans en waardering voor de samenwerking om kinderboeken aan te schaffen voor de schoolbibliotheek.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar geschiedenis. We hebben voor jullie een aantal boekentips op een rijtje gezet. 

 bekijk hier