INFO

  “Na-apers en Olifantasie” is een gedichtenbundel met 30 gedichten over dieren die letterlijk zijn beschreven en geïllustreerd. Zo is de papegaaiduiker een papegaai met een duikbril op. De zee-egel een egel die op zee vaart en de koekoek een koe van koek. De gedichten en illustraties voeren je mee naar het dierenrijk, daar waar fantasie en werkelijkheid elkaar raken. De gedichten zijn doorspekt met woordspelingen, humor en gezegdes. Een gedichtenbundel voor kinderen waar volwassenen ook van mee zullen genieten.

  Remda Spoelstra (1966) kinderboekenschrijfster, dichter en juf. “Na–apers en Olifantasie” is haar vierde kinderboek. Ditmaal heeft ze haar dichtkunsten in het boek verwerkt en 30 grappige gedichten geschreven over dieren.
  Remda Spoelstra woont met haar gezin in Kiel-windeweer en werkt op Nieuw-Woelwijck te Sappemeer.
  Nieuw Woelwijck is een dorpsgemeenschap van mensen met een verstandelijke beperking. Remda is daar met veel plezier, werkzaam als juf.
  Inspiratie voor haar verhalen en gedichten haalt Remda uit de natuur, geschiedenis, kunst, haar eigen fantasie en ontmoetingen met anderen.
  Meer informatie op:
  rgspoelstra.wixsite.com/poezie-en-prenten/home

  Luc Houweling (1961) werkt als docent tekenen, handvaardigheid en CKV op een middelbare school in Amsterdam en geeft workshops in zijn eigen galerie/atelier in Diemen. Daarnaast is hij actief als beeldend kunstenaar. Zijn werk bestaat voornamelijk uit gemengde technieken op doek en papier.

  Sinds een aantal jaren is hij ook actief als illustrator. Net als bij zijn vrije werk probeer hij fantasie en realisme te combineren met een doorwerkte tekenstijl. Deze stijl maakt mijn werk geschikt voor kinderboeken maar ook voor illustraties bij literatuur.

  Meer informatie op : www.luchouweling.nl en www.illucstratie.jouwweb.nl


  Zaterdag 18 Mei bij ons in Groningen.
  Inloop 16.45. De presentatie start om 17.15 uur.

  Wij zullen u deze avond goed verzorgen. Bij ontvangst krijgt u van ons een goede kop koffie of thee met wat lekkers. Na afloop is er gelegenheid om elkaar verder te spreken, onder het genot van een borrelhapje en een goed glas wijn, een biertje of wat fris.


  AANMELDEN

   Presentatie NA-APERS EN OLIFANTASIE te Groningen

   Contact:

   Boekhandel Riemer
   Nieuwe Ebbingestraat 1
   Groningen

   050 3134041

   ONTDEK onze winkels

   GRONINGEN
   Nieuwe Ebbingestraat 1
   050 3134041
   Meer info

   MEPPEL
   Woldstraat 5
   0522 252636
   Meer info

    AMERSFOORT
   Emiclaerhof 18
   033 456 08 04
   Meer info