RELATIEGESCHENKEN

Bent u opzoek naar een origineel RELATIEgeschenk voor uw medewerkers? WIJ DENKEN graag met u mee.

Wij zorgen in alle gevallen voor een creatieve cadeauverpakking en kunnen de pakketten bij u afleveren. Bij bestelling van grotere aantallen kunnen wij bovendien vaak een aantrekkelijke korting voor u regelen.

 

PASSEND CADEAU

Daarnaast zijn er ook leidinggevenden die zelfs bij ons langs komen om samen met een van onze medewerkers voor ieder een persoonlijk, passend cadeau uit te zoeken. De ene collega houdt misschien van sport, de ander is net moeder geworden en weer een ander leest graag thrillers. 

Wilt u graag dat wij ons voorbereiden? Stuur een lijst met medewerkers met de opmerkingen houdt van sport, is net vader geworden, is gek op koken e.d. naar ons. Op deze manier kunnen wij in overleg voor iedere medewerker een persoonlijk pakket samenstellen. 

RIEMER CADEAUKAART

De Riemer cadeaukaart altijd leuk om te krijgen!

Origineel en feestelijk verpakt, en geldig voor alles bij ons in de winkel of op onze website. Van boeken, spellen en cd’s tot koffie.
U geeft al een Riemer cadeaukaart vanaf 10,- Eventueel te combineren met een fles wijn, scheurkalender of (kook)boek. Een uniek cadeau, want u kunt deze kaart besteden bij de Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland 2017.

 

 

CONTACT

Nieuwe Ebbingestraat 1
9712 NB Groningen

050 3134041

Facebook
Boekandel Riemer

Instagram
boekhandelriemer.groningen