KINDERBOEKENWEEK BIJ JOUW OP SCHOOL

 

 

Tijdens de Kinderboekenweek gaan we terug in de tijd. Breng geschiedenis tot leven en ontdek werelden van vroeger. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid.

Leef mee met Vos en Haas in het oude Egypte in Vos en Haas – het land van de Nijl en voel de kou van het stijgende water in De zee kwam door de brievenbus van Selma Noort. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken. Verken alle werelden van toen door het te lezen in bijvoorbeeld een van deze boeken!

 

KINDERBOEKEN MAGAZINE BESTELLEN

 

Wij zijn druk bezig met het maken van een eigen kinderboeken magazine , helemaal gericht op het stimuleren van lezen, met selecties per leeftijd en interessegebieden. Een magazine boordevol kinderboeken tips. Het magazine is gemaakt voor de jonge lezers en de ouders. Waarin het stimuleren van lezen centraal staat.

Willen jullie dit magazine meegeven aan de kinderen op jullie school?

Je ontvangt van ons een een Riemer cadeaukaart van 20,- als stimulans en waardering voor de samenwerking om kinderboeken aan te schaffen voor de schoolbibliotheek.

 

> WIJ WILLEN GRAAG HET LOL IN LEZEN MAGAZINE BESTELLEN

 

SPAAR actie gratis boeken 

Hoe meer kinderboeken bij ons worden gekocht, hoe meer boeken de school gratis mag uitzoeken. Zo heb je de leukste boeken thuis en op school!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Je koopt een kinderboek bij ons in de winkel. De kassabon lever je voor 10 november in op school. De school verzamelt alle kassabonnen en brengt deze langs bij ons in de winkel. Van 20% van het totaalbedrag van alle ingeleverde kassabonnen ontvangt de school een tegoed om tot het eind van dit jaar boeken voor de schoolbibliotheek uit te zoeken.

Wat moet je als school doen voor deze actie?

  • Aan ons kenbaar maken dat je als school mee wilt doen aan deze actie. Dit kan door een mailtje te sturen aan boekhandel@riemer.nl

  • Ouders informeren over deze actie, hiervoor kan je gebruik maken van onze actiefolder en voorbeeldbrief aan de ouders.

  • Het logo ‘spaar mee voor gratis kinderboeken’ kan je hier downloaden.

  • De bonnetjes verzamelen en vóór 15 november langs brengen in onze winkel.

  • Leuke boeken uitzoeken voor de schoolbibliotheek. 

KERNTITELS GROEP 1 en 2
KERNTITELS GROEP 3 en 4