worden wat je wilt
kinderboekenweek 2021 van 6 tot 17 okt.

 

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later

KINDERBOEKENWEEK BIJ JOUW OP SCHOOL

 

SPAAR actie gratis boeken 

Hoe meer kinderboeken bij ons worden gekocht, hoe meer boeken de school gratis mag uitzoeken. Zo heb je de leukste boeken thuis en op school!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK

Je koopt een kinderboek bij ons in de winkel. De kassabon lever je voor 10 november in op school. De school verzamelt alle kassabonnen en brengt deze langs bij ons in de winkel. Van 20% van het totaalbedrag van alle ingeleverde kassabonnen ontvangt de school een tegoed om tot het eind van dit jaar boeken voor de schoolbibliotheek uit te zoeken.

Wat moet je als school doen voor deze actie?

  • Aan ons kenbaar maken dat je als school mee wilt doen aan deze actie. Dit kan door een mailtje te sturen aan boekhandel@riemer.nl

  • Ouders informeren over deze actie, hiervoor kan je gebruik maken van onze actiefolder en voorbeeldbrief aan de ouders.

  • Het logo ‘spaar mee voor gratis kinderboeken’ kan je hier downloaden.

  • De bonnetjes verzamelen en vóór 15 november langs brengen in onze winkel.

  • Leuke boeken uitzoeken voor de schoolbibliotheek. 

KERNTITELS GROEP 1 en 2
KERNTITELS GROEP 3 en 4
KERNTITELS GROEP 5 en 6
KERNTITELS GROEP 7 en 8