MAATREGELEN

 

Een bijzondere tijd, die vraagt om bijzondere oplossingen.

Voorlopig zal onze winkel open blijven. We vragen iedereen gepaste afstand tot elkaar te bewaren (1,5 meter), en elke betaling te pinnen. Een kopje koffie drinken in de winkel zit er helaas niet meer in. Wij worden met elkaar stilgezet deze tijd. Wat beweegt ons of wat juist niet. Wij hebben meer tijd om stil te staan en ons te verdiepen, lekker een boek te lezen of met elkaar een spel te doen. Ben je op zoek naar een leuk boek of spel, bel ons rustig op of kijk op onze website. Wij zullen, wanneer je je huis niet meer uit wilt, het boek of spel bij je thuis (laten) bezorgen.

Op dit moment zijn wij druk bezig een thuis-zit-inspiratiemagazine te maken dat wij digitaal zullen verspreiden. Dit hopen wij aan het eind van deze week klaar te hebben. Een magazine vol inspiratie voor jezelf, voor ontspanning, voor verdieping en natuurlijk ook om de dag door te komen met de kinderen.

Voor iedereen die ziek is: beterschap.
Voor iedereen in de zorg: wat hebben wij een bewondering voor jullie, zet hem op!
Voor de rest: let een beetje jezelf en op elkaar!

 

BOEKENWEEK WORDT BOEKENMAAND

 

 

De Boekenweek wordt een Boekenmaand. Dat betekent dat u bij aanschaf van €15,- aan boeken het Boekenweekgeschenk van Annejet van der Zijl of Arie Kok nog cadeau krijgt, zolang de voorraad strekt.