ORGINELE CADEAU’S

bij ons in de winkels

Verandering is de enige constante. Waar munt- en papiergeld eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door hightech betaalpassen. Hoog tijd dus voor een geheel nieuw soort portemonnee. Eén die zowel uw geld als uw privacy beschermt. En dat ook nog eens op een uiterst stijlvolle manier doet.
Secrid wallets zijn klein van buiten, maar groots van binnen. Elke Secrid wallet bevat de ultra dunne aluminium Secrid Cardprotector.
Paperblanks notitieboeken, agenda’s, dagboeken, adresboeken en gastenboeken onderscheiden zich ieder met een unieke kaft en design. De designs en kaften zijn geïnspireerd op grootheden uit de geschiedenis, visionairs, rebellen en artiesten van alle leeftijden over de hele wereld. Het papier dat gebruikt wordt voor Paperblanks wordt speciaal gemaakt voor de notitieboekjes. Het papier is zuurvrij en gemaakt van duurzame pulp van bomen. Het bindmateriaal gebruikt in de notitieboekjes is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. 
Moleskine boekjes hebben een lederen kaft die hard of zacht kan zijn. Ze kunnen tegen een stootje doordat ze zeer zorgvuldig gebonden worden. Ook kunnen de boekjes eenvoudig plat worden opgeslagen, hierdoor kan er over de hele breedte van het boekje geschreven of getekend worden. Er zijn niet alleen Moleskine Notitieboekjes, maar ook agenda’s, adresboekjes en Passion Notebooks. Alle boekjes zijn er in verschillende afmetingen en vaak is er keuze uit een harde of zachte kaft. Op deze manier is er voor iedere liefhebber wat wils.
Met waanzinnig lekkere chocolade laat Tony’s zien dat chocolade maken anders kan. Dat je commercieel succesvol slaafvrije chocolade kunt maken met Tony’s recept voor slaafvrije cacao. En dit is de mix van de ingrediënten

 

Met de aankoop van een dopperdrinkfles steun je het programma ‘drinkwater, sanitatie en betere hygiëne’ van goed doel Simavi in Nepal. Bovendien verzorgen we – onder de vlag van de Dopper Academy – educatieve programma’s met betrekking tot water en zwerfvuil voor scholieren en studenten. Zij zijn immers de belangrijke denkers en doeners van de toekomst!
Otentic kiest heel bewust voor duurzaamheid in haar relatie met producenten en afnemers en voor hergebruik en herwaardering van bestaande materialen. Zo draagt Otentic bij aan een beter milieu en aan meer welvaart voor de mensen met wie zij samenwerkt.

 

In onze winkels vind je een ruime assortiment spellen en puzzels, je kunt bij ons terecht voor bekende familiespellen als Ticket to Ride, Kolonisten van Catan, Carcassonne en Dominion. Daarnaast hebben wij een hele rij leuke korte kaartspelletjes zoals, koehandel, uno, beverbende, saboteur en weerwolven. Ook hebben wij in iedere winkel een mooi assortiment puzzels staan van onder andere Gibsons en Jumbo.
Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.

 

 

Met dit uitdagende spel leren vrienden en familie elkaar op een speelse én verrassende manier (nog) beter kennen! Om de beurt trekken jullie een kaart met een vraag
of opdracht als: Met wie zou je wel eens een weekje van leven willen ruilen? Welke kans zou je opnieuw voorbij willen laten komen, omdat je hem de eerste keer gemist hebt?

 

Perlevera heeft een grote collectie sieraden met christelijke teksten en symbolen. Ringen met bijbelteksten, mooie stoere armbanden van leer of stoer metaal. PerleVera hecht grote waarde aan kwaliteit en daarom worden bijna alle sieraden met veel liefde en met de hand gemaakt.
Bij het ontwerpen van de lifeprint producten laat life print ons inspireren door de bijbel, Gods woord. Dit boek over geloof, hoop en liefde verbaast ons elke dag weer.

 

Of u nu iemand wilt bedanken, beterschap wilt wensen, aanmoedigen, feliciteren (zwangerschap, geboorte, trouwdag, huwelijksdag, enz.) of gewoon wilt laten weten wat hij/zij voor u betekent, dan is een symbolisch beeldje van Willow Tree of Circle of Love een originele manier om dit te laten weten.