BOEKHANDEL AMERSFOORT NIET LANGER FRANCHISE WINKEL MAAR IN HANDEN
VAN FAMILIEBEDRIJF
RIEMER 
UIT GRONINGEN.

 

GRONINGEN – Na twee jaar neemt boekhandel Riemer Groningen de winkel in Amersfoort over van de huidige eigenaar Theo Aerts. De winkel is twee jaar geleden als franchise gestart door Theo Aerts, die destijds de Algemene Boekhandel in winkelcentrum Emiclaer overnam. De klanten hebben veel waardering voor deze prachtige kindvriendelijke winkel met zijn breed assortiment boeken, spellen en gifts.

“Vanaf de overname op 1 april 2019 zullen er een aantal wijzigen doorgevoerd worden. Er zal een grotere  betrokkenheid ontstaan vanuit het team in Groningen die haar ervaring en kennis zal delen met de huidige en de nieuwe bedrijfsleider Hans Loeve. Hans, nu werkzaam bij boekhandel Paard van Troje in Ede, zal leiding geven aan deze vestiging van Boekhandel Riemer. Hans is een echte vakidioot en brengt zijn liefde voor boeken graag over. Hij kijkt er naar uit om zijn jarenlange ervaring en kennis bij ons in te zetten. Daarnaast zal het assortiment worden uitgebreid en zullen er meer activiteiten worden georganiseerd.”, vertelt Harmen Riemer, een van de eigenaren van Boekhandel Riemer.

 

In de nieuwe setting zal ook Wilmie Riemer – woonachtig in Amersfoort en geboren tussen de boeken – zich naast haar werkzaamheden als marketing- en communicatieadviseur bij idd een bijdrage leveren aan de positionering en winkelpresentatie van deze vestiging. Deze nieuwe toevoegingen zullen bijdragen aan het verder versterken van de huidige winkel in Amersfoort. “In de komende jaren zullen wij ons best doen om onze klanten aangenaam te blijven verrassen en om deze mooie boekwinkel verder uit te bouwen”, aldus Jan, Harmen en Gert Jan Riemer.

 

 
BOEKHANDEL RIEMER – AMERSFOORT
EMICLAERHOF 18
3823 EM AMERSFOORT
AMERSFOORT@BOEKHANDELRIEMER.NL
033 456 08 04

 

[et_pb_reconcept_link_list admin_label=”OVERNAME AMERSFOORT” title_text=”OVERNAME AMERSFOORT”]

 

[/et_pb_reconcept_link_list]