Thuiszit cadeau inspiratietips

Wij worden met elkaar stilgezet deze tijd. Wat beweegt ons of wat juist niet. Wij hebben meer tijd om stil te staan en ons te verdiepen, een boek te lezen of met elkaar een spel te spelen.

 

 

Wij stappen voor je op de fiets

Blijf je liever thuis? Dan brengen wij het boek naar jou! Wij stappen voor je op de fiets om je bestelling te bezorgen. Bestel via de website of bel ons of mail ons!

 

Groningen

050 3134041
groningen@boekhandelriemer.nl

Amersfoort

033 456 08 04
amersfoort@boekhandelriemer.nl

MEPPEL

0522 252636
meppel@boekhandelriemer.nl

 

 

 

 

 

Cadeauverpakking

Alle cadeautjes worden op een creatieve persoonlijke manier ingepakt. 
Dit geldt uiteraard ook voor bestellingen.

 

 

 

 

MAATREGELEN

Voorlopig zal onze winkel open blijven. We vragen iedereen gepaste afstand tot elkaar te bewaren (1,5 meter), en elke betaling te pinnen. Een kopje koffie drinken in de winkel zit er helaas niet meer in. Wij worden met elkaar stilgezet deze tijd. Wat beweegt ons of wat juist niet. Wij hebben meer tijd om stil te staan en ons te verdiepen, lekker een boek te lezen of met elkaar een spel te doen. Ben je op zoek naar een leuk boek of spel, bel ons rustig op of kijk op onze website. Wij zullen, wanneer je je huis niet meer uit wilt, het boek of spel bij je thuis (laten) bezorgen.

 

 

 

EEN BIJZONDERE TIJD, DIE VRAAGT OM BIJZONDERE OPLOSSINGEN.

Voor alle thuiszitters hebben wij een leuk magazine gemaakt! Een magazine vol inspiratie voor jezelf, voor ontspanning, voor verdieping en natuurlijk ook om de dag door te komen met de kinderen. Ons advies: Pak lekker een kop koffie of thee, kruip op de bank en neem de tijd om door ons magazine te bladeren.

Koffie of thee klaar?

Zit je lekker…….