‘Wat is er gebeurd?’ Boekpresentatie over rouw en zingeving

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • vrijdag 22 september
  • We zitten vol!
    We zitten vol!
  • Toegang is gratis

‘Wat is er gebeurd?’ is een van de lastigste vragen die vaak wordt gesteld na plotseling verlies. In dit boek stelt rouwcoach Joke Roelfsema deze vraag opnieuw aan zichzelf. In Wat is er gebeurd? probeert zij de gebeurtenissen te ontrafelen die zich hebben afgespeeld in de week voorafgaand aan het noodlottige ongeval van haar zoon Michiel. We volgen de keuzes die ze maakt na zijn overlijden, haar dalen, maar ook de immense groei die dit haar brengt. Aan de hand van verhalen uit haar eigen praktijk legt ze uit wat het betekent om te rouwen en hoe je je veerkracht kunt vergroten.

Speciale aandacht is er voor rouw op het werk: het is heel belangrijk dat er door werkgevers goede ondersteuning wordt geboden bij rouw; hierdoor kan langdurig verzuim worden voorkomen.

Tot slot kijkt Joke in een aantal interviews met mensen uit de directe omgeving van Michiel terug op hoe het sinds zijn overlijden met hen gegaan is.

De entree is gratis voor deze avond maar graag aanmelden via onze website zodat wij in verband met de voorbereiding weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

 

We zitten vol

Je kunt je daarom niet meer inschrijven