Voorlezen in de boekenweek

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 14:00). Het einde is om 16:00 uur
  • woensdag 6 oktober
  • Er is plek voor 20 personen.
  • Toegang is gratis

Bio:
Esther van den Berg (1982) studeerde illustratie aan de kunstacademie in Kampen, aan de rivier de IJssel, waar ze ook opgroeide. Op de academie stond ze graag met haar vingers in de zwarte inkt aan de drukpers, maar inmiddels maakt zij haar illustraties grotendeels digitaal.

Door haar ambachtelijke scholing is ze ook in haar digitale werk altijd op zoek naar de juiste textuur en een handgeschilderd gevoel. Haar illustraties zijn sfeervol, vol vrolijke details en herkenbaar voor kinderen.  

Goedenacht en slaap zacht

Een vrolijk en grappig boek over slaaprituelen. Voor slaapkopjes en wakkerblijvers vanaf 4 jaar.

Kijk, daar vliegt Dot. Dot is een supergeheime, undercover slaapinspecteur. Hoe gaan de beestjes in het insectenhotel naar bed? Poetsen ze hun tanden? Lezen ze nog een verhaaltje? Dot zoekt het uit!

Naar school!
Een grappig en kleurrijk kijkboek over een eerste dagje op school. Voor alle kinderen die de grote stap naar school een beetje spannend vinden of die zich er juist op verheugen.

Robin mag voor het eerst naar school. Hij heeft er geen zin in, maar besluit tóch een kijkje te nemen. Het is heel leuk bij juf in de klas! De kinderen springen touwtje en gaan knutselen, Robin bouwt een blokkentoren en hij mag helemaal zelf naar de wc.

 

Hop op zwemles

Een kleurrijk en grappig boek over een kleine kikker op zwemles en het vinden van je eigen weg. Voor kleine zwemmers vanaf 4 jaar.

Plons! Alle kikkertjes moeten op zwemles van Mama. Drijven, rugslag, watertrappelen … Hop doet zijn vrolijke best, maar hij bakt er weinig van. Eén keer is hij de dapperste. Is dat wel zijn bedoeling?