Thrillerschrijvers bij Riemer Barth

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 14:00). Het einde is om 16:00 uur
  • zaterdag 16 december
  • Toegang is gratis

Op zaterdagmiddag 16 december vanaf 14.00 uur kunnen thrillerliefhebbers hun hart ophalen bij Riemer Barth in Meppel. Auteurs Wilma Wuite en Peter Gortworst komen naar onze winkel om te signeren!

Beide schrijvers hebben iets met onze regio. Wilma Wuite woont in Giethoorn en gebruikte het mooie dorp zelfs als achtergrond voor haar laatste roman. Peter Gortworst woonde lang in Meppel en keert er graag terug. Beide auteurs schrijven thrillers, spannende boeken vol misdaad en mysterie. Wilma Wuite schreef Moordtocht en Geschopt, twee bloedstollende verhalen die zich afspreken in Californië, en dit jaar kwam IJskelder uit, over een mysterieuze verdwijning in Giethoorn. Van Peter Gortworst werden eerder al de spannende titels Wraak kent geen winnaars en de verhalenbundel Vandaag en anders morgen gepubliceerd. In de zomer van 2023 verscheen van zijn hand De glimlachende dode, een verhaal waarin Syrisch zand, Zeeuwse klei en een raadselachtige moord met elkaar worden vermengd. 

Wilma en Peter zullen vanaf 14.00 uur bij ons in de winkel hun boeken signeren. Aanmelden is niet nodig, dus kom gezellig binnenwandelen om de twee auteurs te ontmoeten.