The Roots & Blues Showcase

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 16:00 uur (inloop vanaf 15:45). Het einde is om 18:30 uur
  • zaterdag 18 januari
  • Er is nog plek voor 68 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Zin in livemuziek in een sfeervolle omgeving? Op 18 januari organiseren we in de winkel voor het eerst Rootssonic, een energieke dubbelshow die in het teken staat van roots- en bluesmuziek.

De Groningse artiesten Jonathan Rhodes en Them Dirty Dimes slaan de handen ineen voor deze speciale roots- en bluesshowcase tijdens Eurosonic. De beide bands presenteren een breed scala aan liedjes met invloeden van roots, blues en americana. Van kleine luisterliedjes tot dansbare swing: je zult je niet vervelen.

Rootssonic speelt zich af in de sfeervolle Groningse boekhandel Riemer aan de Nieuwe Ebbingestraat. Het programma vindt plaats op zaterdag 18 januari van 16:00 tot 18:00. Toegang is gratis.

Jonathan Rhodes is een Groningse artiest die met eerlijke, verhalende liedjes de verbinding zoekt tussen de ruwe americana-sound en verhalenvertellers als Paul Simon. Eerder sleepte hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland de publieksprijs in de wacht.

Them Dirty Dimes is een swingende Groningse band die luisteraars mee terug neemt naar de 1920’s. De band verzorgde recent het voorprogramma van Eilen Jewell in de Oosterpoort en is tijdens Eurosonic onder andere te zien in het programma van Grunnsonic.

Actuele informatie, muziek en de volledige line-up zijn te vinden op www.rootssonic.nl.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit