Spelavond

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45). Het einde is om 23:00 uur
  • vrijdag 29 december
  • Er is nog plek voor 7 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 8 euro per persoon. Waarom?

Ben jij een spelletjesfanaat of juist iemand die graag af en toe een bordspel speelt? Ben je op zoek naar nieuwe spellen of heb je een geweldig spel ontdekt dat je met anderen wilt spelen? Kom gezellig langs op onze spelavond!

Op vrijdag 29 december organiseren wij weer een spelavond in onze winkel. Een mooie kans om nieuwe spellen te ontdekken en andere spellenfans te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Of je nou alleen komt of samen met vrienden of familie aanschuift: iedereen is welkom. Sluit aan bij een groepje of speel samen met anderen die alleen zijn gekomen. Onze spelavond is de perfecte manier om andere spellenliefhebbers te leren kennen! 

Wij hebben een breed aanbod aan leuke bordspellen om te spelen, maar je bent ook van harte welkom om zelf een spel mee te nemen. Onze vaste kern aan spelfanaten kunnen je bovendien bijna elk spel uitleggen, dus ook als je een bepaald spel niet kent kun je zo meedoen.

Voor lekkere hapjes en koffie, thee, fris, een biertje of een goed glas wijn vragen wij een vergoeding van 10,- per persoon.

Het belooft een gezellige avond te worden, dus meld je vooral aan!

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit