Signeersessie Mirjam Mieserius – ‘Rendez-vous op Monmartre’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 14:00). Het einde is om 16:00 uur
  • zaterdag 25 november
  • Toegang is gratis

Vanmiddag presenteert Mirjam Mieserius haar nieuwe boek bij ons in de winkel tussen 14.00 en 16.00 uur. Ze zal wat achtergronden vertellen en een persoonlijke quote en/of handtekening zetten. 

In Rendez-vous op Montmartre van Mirjam Mieserius is Parijs ondergedompeld in de kerstsfeer. Sofia maakt lange dagen in haar winkel en proeverij om er een onvergetelijke decembermaand van te maken. Maar niet alles is zo vredig als het lijkt. Niet alleen denkt Sofia’s vriendje dat er meer speelt tussen haar en haar nieuwe assistent; een nieuwe buurtbewoonster op Montmartre brengt ook de nodige verwarring met zich mee. Sofia begint te twijfelen of haar relatie nog toekomst heeft, maar kan ze wel zonder de man die voor haar onlosmakelijk met Parijs verbonden is?

Chloe voelt zich ondertussen helemaal thuis in Parijs en is dolgelukkig met Guillaume. Maar dan staat Lizzy opeens voor de deur met de vraag of ze tijdelijk bij hen mag intrekken. Chloe zegt ja, niet beseffend dat dit voor zowel haar, als voor Lizzy zelf, meer teweegbrengt dan ze hadden kunnen denken…

Aanmelden voor de presentatie is niet nodig – je kunt gewoon gezellig binnen komen wandelen op 25 november.