Signeersessie door Raymond uit het Soesterkwartier

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 13:00). Het einde is om 16:00 uur
  • zaterdag 14 oktober
  • Toegang is gratis

Barry is een roman, een verzonnen verhaal, maar als je Raymond spreekt merk je direct dat het verhaal hem dicht op de huid zit. Op 14 oktober komt Raymond tussen 14:00 en 16:00 zijn boek signeren bij ons in de winkel. Maak van de gelegenheid gebruik om kennis te maken met hem en Barry tijdens deze unieke signeersessie. Er is voldoende plaats en tijd om rustig met hem kennis te maken en een praatje te maken.

Over Barry

Barry groeit op in de beruchte Amersfoortse volkswijk het Soesterkwartier, waar iedereen hem kent bij zijn bijnaam ‘Aso’. Hij is maar weinig op school te vinden, des te vaker op vage housefeesten en in het jongerencentrum, waar extreemrechtse jeugd de dienst uitmaakt. Barry heeft kansloze bijbaantjes en doet in schimmige handeltjes, krijgt te maken met vage huisbazen en raakt verzeild in zinloze vechtpartijen. Tot aan de politiecel aan toe. Toch is Barry geen kwaaie en blijft hij in zichzelf geloven. Hij voelt dat hij aan de wurggreep van zijn milieu wil ontsnappen, maar weet niet hoe. Op de weg naar volwassenheid zijn Barry’s vrienden zijn grote voorbeeld, maar of dat altijd verstandig is…

Barry is een coming-of-age roman, die zich afspeelt in de gabberscene van het conservatieve Amersfoort in de jaren negentig. Het vertelt een verhaal over liefde en teleurstelling en hoe je in moeilijke tijden kunt terugvallen op vriendschap.