Schrijversbezoek Yentl en De Boer

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 14:00 uur (inloop vanaf 13:30). Het einde is om 16:00 uur
  • woensdag 20 december
  • Er is nog plek voor 42 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Op woensdagmiddag 20 december hebben we een heel speciaal schrijversbezoek bij ons in de winkel. Het bekende cabaretduo Yentl en de Boer komt naar Riemer Barth! Reden voor het bezoek is hun kersverse, allereerste kinderboek: Hubbelbubbelprik, een uniek, muzikaal boek voor kinderen vanaf +/- 6 jaar waarin hoofdpersoon Ko de planeet voor stoute kinderen ontdekt. Een plek waar kinderen nogagrotten verkennen, vladouches nemen, sportauto’s besturen én: enorme flessen Hubbelbubbelprik tegenkomen.Mark Janssen maakte prachtige illustraties voor dit fantasievolle voorleesavontuur. En de liedjes van Yentl en de Boer? Die lu ister je via de QR-code in het boek.

Kom op woensdagmiddag 20 december tussen 14:00 en 16:00 uur naar onze Meppeler boekhandel om kennis te maken met Yentl en de Boer. Neem jouw exemplaar van Hubbelbubbelprik mee om het te laten signeren, of koop ter plekke een gesigneerd exemplaar. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. 

Over Yentl en de Boer
Yentl en de Boer staan avond aan avond voor uitverkochte theaterzalen en wonnen maar liefst twee keer de Annie M.G. Schmidt-prijs voor beste theaterlied. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Met dit debuut laten ze zien dat ze ook een fantastisch kinderboek kunnen schrijven.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit