Boekpresentatie: Nooit te oud om te daten

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 18:00 uur (inloop vanaf 17:30). Het einde is om 20:00 uur
  • vrijdag 17 november
  • We zitten vol!
    Er is nog plek voor 0 personen. Er komen 4 anderen. Wees er snel bij!
  • Toegang is gratis

Inspirerende online date-ervaringen van vijftigplussers

Je bent vijftigplusser en na een lange relatie ben je ongewild weer alleen. Op zoek naar een nieuwe partner ga je internetdaten. Maar wat zoek je precies? Iets vertrouwds of gooi je het roer radicaal om, heb je een lijst met eisen of zie je wel wat er op je pad komt? Internetdaten op latere leeftijd lijkt simpel, maar vaak maakt het veel los. Je bent door het leven gevormd, je bent niet meer zo open en ontvankelijk als toen je twintig was. Herken je überhaupt de liefde op dit platform?

In Nooit te oud om te daten van Marie-José ten Cate en Janneke Holwerda vertellen eenentwintig vijftigplussers over hun zeer persoonlijke en intieme zoektocht in de liefde. Zijn ze in de loop van hun leven wijzer geworden, hebben ze geleerd van hun ervaringen, zijn ze in staat oude patronen los te laten en vinden ze wat ze zoeken? Hun verhalen zijn heel verschillend maar voor bijna iedereen geldt: een match is nog geen klik.

Het boek wordt bij ons de winkel gepresenteerd. Hierbij worden Ten Cate en Holwerda geïnterviewd door Han Borg. De toegang is gratis, maar in verband met de catering is aanmelden wel noodzakelijk. 

Marie-José ten Cate is psycholoog en schrijver.
Janneke Holwerda is schrijver, schrijfdocent en coach. Met haar roman Nachtman stond zij op de longlist van de Libris Literatuur Prijs.

 
We zitten vol

Je kunt je daarom niet meer inschrijven