Lezing en boekpresentatie: ‘Nog even geen tijd’ van Willy de Hoop

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • dinsdag 23 januari
  • Er is nog plek voor 28 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 7 euro per persoon.

Als Willy, zoals zovelen, besmet raakt met het coronavirus, verrast dit haar aanvankelijk niet. Maar als de klachten na verloop van tijd niet verdwijnen en er steeds vaker over long COVID wordt gesproken, geeft dit de nodige boosheid en frustratie, en overheerst het gevoel dat ze hier helemaal geen tijd voor heeft.

Als na de nodige onderzoeken een ongeneeslijke ziekte wordt ontdekt, stort haar wereld in en is het niet meer aan de orde of ze er tijd voor heeft of niet.

Nog even geen tijd is een eerlijk en open boek waarin Willy haar persoonlijke relaas deelt. Allerlei emoties – van boosheid, frustratie en angst tot hoop en gevoelens van verlies – komen aan bod en leiden uiteindelijk naar acceptatie en loslaten. De leidraad hierbij is het idee dat we de wind niet altijd kunnen keren maar wel de stand van de zeilen kunnen zetten om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de wind.

Samen met haar redacteur en schrijfcoach Jan Meints zal Willy tijdens deze avond over haar proces en haar boek vertellen. Het is een interactieve avond waarbij voldoende tijd zal zijn om vragen te stellen.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit