Meester- en juffenavond

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • dinsdag 22 september
  • Er is nog plek voor 19 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Door de Corona-crisis moeten we het aantal bezoekers voor de avonden beperken. We hebben plaats voor 20 mensen en kunnen dan de 1,5 meter garanderen. Mochten er snel te veel aanmeldingen zijn organiseren we een 2e avond (donderdag 24 september). We bevelen het van harte aan! Vorig jaar hebben we erg veel positieve reacties gehad. Het is een gezellig avondje uit in combinatie met veel input voor (begrijpend) lezen in uw klas.

Op deze avond wordt u voorgelezen uit de nieuwste boeken voor alle groepen van de school. U krijgt daardoor een goede indruk van het boek. Vanzelfsprekend is het boek ter plekke aan te schaffen.

Ook kijken we vooruit naar de kinderboekenweek. We belichten een aantal kerntitels die rondom het thema “En Toen?” (geschiedenis in de brede zin van het woord) zijn uitgekomen. Het is dit jaar een thema met veel ruimte en heerlijke lesmogelijkheden. Mocht u het lespakket voor de kinderboekenboekenweek nog niet besteld hebben dan kunt u dat per omgaande email doen. Mochten we nog genoeg voorraad daarvan (over) hebben, kunt het op de avond ook nog aanschaffen.

Vanavond heeft u ook de gelegenheid om eenmalig opruimingsboeken te kopen met korting tot 70%.

De grote doggy-doos die u meekrijgt is niet schoolgebonden. Mochten er meerdere juffen of meesters van een school komen, iedereen krijgt een doos mee. Vorig jaar bleken de uitgevers hier ruim aan mee te willen doen en sturen ons de mooiste dingen toe voor de klas.

Zoals gewoonlijke vindt alles plaats in de Riemersfeer zoals u dat van ons mag verwachten: u wordt ontvangen met koffie of thee en er is na afloop nog voldoende tijd om met het glas in de hand met elkaar kennis te maken en/of door te praten.

Tot 22 september!

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit