Lezing: Peter van Uhm over ‘Notities van een generaal’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 21:30 uur
  • maandag 29 januari
  • We zitten vol!
    Er is nog plek voor 0 personen. Er komen 45 anderen. Wees er snel bij!
  • We vragen een bijdrage van € 10 euro per persoon. Waarom?

Kom vanavond het interactieve verhaal van voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm bijwonen en ervaar hoe je als hernieuwd leider verder kunt. Zijn lessen zijn waardevol en beginnen bij leiding geven aan jezelf. 

Op 17-jarige leeftijd koos Peter van Uhm voor een carrière bij de krijgsmacht. Veertig jaar later zwaaide hij af als Nederlands hoogste militair en baas van ruim zestigduizend mensen. Al die tijd droeg hij een notitieboekje bij zich, waarin hij waardevolle inzichten en ervaringen noteerde.

In het boek Notities van een generaal deelt Van Uhm zijn persoonlijke inzichten en lessen over leiderschap. Lessen die bruikbaar zijn binnen de krijgsmacht, maar zeker ook daarbuiten. Over vertrouwen en omgaan met kritiek. Over moed, schuld en verantwoordelijkheid. En over hoe ook jij leiding kunt geven, al is het maar aan je eigen gedrag.

Vanzelfsprekend kun je dit boek (en zijn vorige boek) al dan niet gesigneerd bij ons kopen tijdens deze avond.

Peter van Uhm schreef het boek met Sander Koenen

Peter van Uhm (1955) wordt als voormalig Commandant der Strijdkrachten wereldwijd geroemd om zijn leiderschapskwaliteiten. Eerder deelde hij zijn levensverhaal in het boek Ik koos het wapen.

Sander Koenen (1980) is schrijver en journalist. Hij schreef onder meer Ik koos het wapen en Droomvlucht, over het leven van astronaut André Kuipers.

 

We zitten vol

Je kunt je daarom niet meer inschrijven