Lezing door Just Stam over zijn boek ‘Groepsreis door Zuid-Afrika’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • donderdag 22 september
  • Er is nog plek voor 15 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Just Stam uit Koekange bracht dit voorjaar ‘Groepsreis door Zuid-Afrika’ uit. Een verhaal over een reisgezelschap met nogal uiteenlopende karakters. Geschreven vanuit allerlei bijzondere perspectieven, zoals dat van een leeuw, een struisvogelei en een ligbed op een strand. Met absurdistische gedachten en dialogen over bijvoorbeeld de hoogtevrees van een smartphone op een selfiestick, maar ook serieuze thema’s als racisme, seksisme en migratie, soms op een verrassende manier met elkaar verweven. Alles tegen de achtergrond van de zeer rijke cultuur, boeiende geschiedenis en wondermooie natuur van Zuid-Afrika, waarover de lezer en passant veel te weten komt.

Van het aankoopbedrag van € 22,95 gaat vier euro naar Kinderfonds de MAMAS, een fonds dat ruim 2200 vrouwen in Zuid-Afrika steunt bij hun zorg voor vele duizenden kinderen die in ernstige armoede leven.

Just Stam geeft op donderdagavond 22 september bij ons een lezing over zijn boek, met koffie en thee. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen over het boek en zal Just zijn boek signeren.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit