Intiem solo-concert van singer-songwriter TAMAR

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:30 uur (inloop vanaf 20:00). Het einde is om 22:00 uur
  • vrijdag 12 juli
  • Nog maar 1 plek.
    Er is nog plek voor 1 persoon. Er komen 34 anderen. Wees er snel bij!
  • We vragen een bijdrage van € 10 euro per persoon. Waarom?

Liedjesschrijver en zangeres T A M A R (Tamar Tanasale, 1984) maakt poëtische popliedjes. Daarnaast ken je haar wellicht van de koffiebar in onze winkel, waar ze twee dagen per week als barista aan het werk is bij Koffiestation. Op vrijdag 12 juli komt ze in deze voor haar vertrouwde omgeving een intiem solo-concert geven, waarbij ze liedjes zal spelen uit haar nieuwe muziektheatervoorstelling ‘Mijn naam is te klein geworden’. De eerste try-out voor deze voorstelling is op 17 augustus op het Graceland Festival (op het Bospodium). 

Over deze voorstelling: “Tamar heeft zichzelf bevrijd. Eenmaal buiten de muren van haar geloof, de kerk en relatie, vond ze angst, verdriet en eenzaamheid. Maar ook nog meer liefde, levenslust, vrijheid en autonomie. Ze vond haar wortels dichterbij dan verwacht.”

Kijk voor meer informatie over haar muziek en de tour van haar muziekvoorstelling op www.tamartanasale.nl. Wil je bij deze avond zijn? Meld je dan aan!

Anderen over T A M A R

“Toen ik voor het eerst een lied van Tamar hoorde, dacht ik meteen: wauw, wat is dit? Ik zocht meer van haar muziek op en draaide het dagen achter elkaar. Werd meegenomen naar een unieke wereld. Door de teksten, maar ook zeker door de muziek en de zang. Prachtig!”

– Daniël Lohues (componist en zanger)

“De liedjes van Tamar zijn zo rijk en puur. Ze raakt me altijd meteen met haar warme stem en haar unieke manier waarop ze haar verhaal vertelt.”

– Stéphanie Struijk (zangeres, liedjesschrijver)

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit