Esther de Boer komt een lezing geven over haar boek ‘The body buddy kookboek’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Groningen
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45). Het einde is om 22:00 uur
  • woensdag 9 november
  • Er is plek voor 60 personen.
  • We vragen een bijdrage van € 8 euro per persoon. Waarom?

Alles wat je altijd al had willen weten rondom eten.

Dame, hierbij ben je van harte welkom bij mijn lezing op woensdag 9 november om 19.45 uur.

We gaan het uitgebreid hebben over hoe het komt dat we altijd op zoek zijn naar een kortetermijnoplossing. Daarnaast gaan we het hebben over afvalmethodes, ‘gezonde’ voeding vs. afvallen, gewoontes, gedachten, omgeving en motivatie.

Tijdens deze lezing ga je een persoonlijk doel stellen en we maken samen een realistisch plan. We gaan ervoor zorgen dat jij in de praktijk gaat brengen wat je stiekem allang weet. 

Tot slot ga ik je iets vertellen over mijn The Body Buddy Kookboek met uniek calorie-concept.

Een super gezellige leerzame avond met hapjes en drankjes (omdat je daarmee nog steeds kunt afvallen).

Neem je pen en papier mee?  

Liefs, Esther

Esther de Boer (1988) is ondernemer en auteur. In 2007 besloot ze het leger in te gaan. Ze is twee keer uitgezonden geweest naar Afghanistan en gaf daar onder andere leiding aan een grote groep jonge soldaten terwijl ze zelf nog maar 22 was. Dat leiderschap lag Esther wel, en na haar carrière bij de Koninklijke Landmacht startte ze in 2013 haar eigen sportbedrijf, The Body Buddy. In 2017 is ze tijdens de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste Personal Trainer van Nederland. Naast de trainingen heeft ze veel voedingsschema’s gemaakt. Dit heeft zich uiteindelijk ontwikkeld tot dit kookboek. Dit is niet Esthers eerste boek. In 2020 bracht uitgeverij Nobelman haar boek over haar reis naar Thailand uit, Het land van de lieve glimlach. Ook in dit boek geeft ze tussendoor tips over voeding, training en mindset.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit