Doe mee met de Riemer Boekenclub in Amersfoort: deze maand Matthew Perry (van Friends)

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • woensdag 11 januari
  • Er is nog plek voor 5 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 8 euro per persoon. Waarom?

De Riemer Boekenclub bespreekt deze keer het boek van Matthew Perry – Friends, Lovers en het Grote Verschrikkelijke Ding. Kom mee praten over dit boek van hem. Er is niets leukers om met elkaar over een boek, haar auteur, de bedoelingen en de zeggingskracht ervan door te praten. Zonder vooringenomen standpunt, maar luisterend naar elkaar.

We organiseren maandelijks deze boekenclub en kijk dus regelmatig bij onze activiteiten om te kijken welk boek er besproken wordt. We zorgen in samenspraak met de deelnemers voor een uitgebalanceerde keus uit de non-fictie en fictie literatuur in de breedste zin van het Nederlandse en Engelse geschreven woord.

Er zijn bij elke boekenclub 10 plaatsen beschikbaar. De enige voorwaarde om mee te doen is dat je het boek hebt gelezen. Natuurlijk gemakkelijk op onze site of in onze winkel te koop.

Over deze avond: Matthew Perry schreef een integer boek over zijn verslaving. Het is onvoorstelbaar dat hij het het heeft overleefd, zegt hij zelf. Vele thema’s zullen vanavond aan bod komen: geld, roem, verslaving, trauma’s. Maar ook de kracht van Friends: wat maakte (en maakt, want nog steeds is de serie te volgen op HBO) de serie zo populair? Ik laat ook fragmenten zien uit de serie. 

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit