Boekpresentatie: Hielke Boersma over de OR in de praktijk in ‘Oneindig veel invloed’

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 21:30 uur
  • dinsdag 16 januari
  • Er is nog plek voor 36 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Als OR-lid wil je invloed uitoefenen op het beleid en de besluitvorming van de organisatie. Soms loopt het alleen niet zo soepel als je wenst: je doet werk voor twee terwijl anderen nietsdoen, er stapt wéér een collega uit de OR en niemand stelt zich kandidaat, je krijgt moeilijk contact met de achterban en het overleg met de bestuurder verloopt stroef. In dergelijke situaties kun je als OR minder invloed uitoefenen. Hoe los je dit op?

In Oneindig veel invloed krijg je van OR-expert Hielke Boersma een juridisch en wetenschappelijk onderbouwd stappenplan, waarmee jij als OR-lid meer en eenvoudiger invloed hebt op voor jullie belangrijke besluiten. Zo werk je aan een efficiënt werkende OR, een goede taakverdeling, altijd kandidaten op de wachtlijst en een directie die jullie serieus neemt omdat jij je OR-werk serieus doet.

Tijdens deze avond zal Boersma zijn boek presenteren en ons leren hoe je als OR in vijf stappen beter kunt functioneren. Ook vertelt hij hoe leuk het eigenlijk is om met OR-werk bezig te zijn. Hierbij is uiteraard ruimte voor vragen. 

Je krijgt concrete antwoorden op belangrijke vragen, zoals:
– Hoe blijft de OR onafhankelijk als georganiseerde tegenspraak?
– Hoe kan je de achterban inzetten voor de doelen van de OR?
– Hoe hou je grip op het overleg?
– Hoe organiseer je het vastleggen van afspraken en besluitvorming?
– Hoe handel je als afspraken niet nagekomen worden?

Op deze manier wordt het steeds leuker om het OR-werk te doen en heb je als OR oneindig veel invloed. Inclusief online bonusmateriaal (voorbeelddocumenten, afbeeldingen, etcetera) om direct zelf mee aan de slag te gaan!

Deze boekpresentatie is gratis. Aanmelding is wel fijn zodat we een indicatie hebben voor de catering, want voor koffie met een aangeklede borrel wordt gezorgd.

 

Over Hielke Boersma

Hielke Boersma, OR-expert, jurist en breinfan, is al meer dan 15 jaar actief als trainer voor ondernemingsraden en is de oprichter van HBU Training en Advies. Hielke ontdekte als jurist dat hoe meer je vasthoudt aan de wet, hoe verder partijen vaak van elkaar af komen te staan. Dat is niet de bedoeling van medezeggenschap, vindt hij. In meerdaagse trainingen, adviestrajecten en jaarprogramma’s begeleidt hij OR’s met zijn unieke methode, die geen millimeter van de wet afwijkt maar garant staat voor samenwerking, een goed gesprek en praktische handvatten. Zijn missie is om OR-leden met plezier, creativiteit en zelfontplooiing de mooiste resultaten te laten bereiken, met als resultaat: oneindig veel invloed!
 
 
 
 
 
 
  • Hidden
    € 0,00