Boekpresentatie Rina Stam – De Rode Draad-trilogie

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 22:00 uur
  • vrijdag 3 november
  • Er is nog plek voor 16 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Na haar succesvolle debuut ‘Welke dag is het vandaag?’ over de laatste jaren van het leven van haar moeder met dementie, schreef Rina Stam verder en bracht ‘Dans door het verleden’ uit, het eerste deel van haar Rode Draad Trilogie. Samen met ‘Duik in het heden’ en ‘Droom naar de toekomst’ is de trilogie afgerond en Rina presenteert deze op vrijdagavond 3 november om 19.30 uur bij Riemer Barth Boekhandel.

De trilogie is gebaseerd op haar eigen leven, en dan met name op haar ervaringen met (mislukte) liefdesrelaties. “Het begon al in de puberteit: vriendjes kwamen en gingen weer. Helaas bleef dit niet bij mijn puberjaren, het werd de rode draad in mijn leven. Op mijn vijftigste realiseerde ik me dat als ik de oorzaak niet bij mijzelf ging zoeken, het nooit zou veranderen. Veel van wat ik meemaakte op het liefdespad en tijdens mijn helingsproces is verweven in het verhaal over Flora,” aldus Rina zelf.

Flora, de hoofdpersoon in de Rode Draad Trilogie, neemt je mee in haar zoektocht naar haar kern, haar authentieke zelf. Om te kunnen transformeren zal ze de rode draad in haar leven, haar problemen met relaties, moeten doorbreken. Naast Flora’s problemen op het liefdespad staat haar spirituele ontwikkeling centraal. Ook dit is gebaseerd op het leven van de schrijfster: “De spirituele ontwaking was het begin van het terugkeren naar mezelf. Deze ontdekkingstocht naar wie ik werkelijk was, bracht me innerlijke rust en vrijheid.”

Rina Stam heeft een vlotte schrijfstijl en ze schuwt heftige onderwerpen niet. De emoties van de hoofdpersonages raken je als lezer tot op het bot. Rina: “Wat ik schrijf is puur, soms een beetje rauw en met hier en daar een vleugje humor.”

Wie benieuwd is naar het verhaal achter de Rode Draad Trilogie en hoe Rina door haar eigen ervaringen op papier te zetten een positieve verandering meemaakte, is welkom op vrijdagavond 3 november bij Riemer Barth Boekhandel in Meppel. Op deze avond zijn de boeken apart te koop en is er korting op de trilogie en, voor wie deel 1 al in huis heeft, op deel 2 en 3 samen. Na de presentatie is er gelegenheid om de boeken te laten signeren.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit