Boekpresentatie Reinier Sonneveld – De Hoogvlieger

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • maandag 9 oktober
  • Er is nog plek voor 21 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

 

Verhaallijn

Een jonge leerkracht loopt het plein van het Vaticaan op. Een paar minuten later is hij het slachtoffer van een ongekende aanslag en ziet de halve wereld live zijn gruwelijke doodsstrijd.

Kait durft al vijf jaar zijn flatje niet uit. Hij ziet de beelden en weet dat hij nog één dag heeft om zijn dochtertje te redden. Maar vindt hij haar, voordat anderen hém vinden?

Dounya is zijn thuiszorgmedewerker. Ze besluit Kait te helpen in zijn gevaarlijke zoektocht door een wereld die razendsnel uiteenvalt in een kettingreactie van aanslagen.

Achtergrond

De hoogvlieger is een voortrazende thriller, vol plotwendingen en commentaar op de huidige tijd. Hoeveel offeren we op voor onze overtuigingen? Wanneer en waarom ontspoort religie? En hoe vinden we nog verbinding in een verdeelde wereld?

Reinier Sonneveld werkte de afgelopen jaren intensief aan enkele romans en thrillers. De hoogvlieger is daarvan het eerste zichtbare resultaat. Hij is opgeleid als scenarioschrijver en heeft als academisch theoloog veel gepubliceerd op het gebied van religieuze manipulatie. Beide expertises heeft hij ingezet voor dit thrillerdebuut.

U kunt zich voor deze presentatie aanmelden via onze website. Het is gratis maar in verband met catering en voorbereiding willen we graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit