Boekpresentatie Adriaan Meij – Van oorsprong liefde

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Barth
  • We starten om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 22:00 uur
  • vrijdag 8 september
  • Er is nog plek voor 16 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Veel Meppelers zullen Adriaan Meij kennen als oprichter van cultuurcentrum Zael aan het Zuideinde, dat begin 2022 de deuren sloot. Als eigenaar van uitgeverij AME research, dat zich richtte op analyses van ICT-ondernemingen. Of als mede-oprichter van Klassiek Drenthe. In 2019 won hij de Henk Boerwinkel Cultuurprijs voor zijn inspanningen.

Meij bracht al eerder het boek “Bittere vrede” uit, over het meisje Mirjam Vrieslander, dat op 14 april 1940 werd geboren in Steenwijk. Daarnaast schrijft hij op zijn website over wat hem bezighoudt. Adriaan Meij noemt zich wereldburger, sociaaldemocraat, vrijdenker en liefhebber van politiek, economie, kunst en poëzie. Al deze liefdes komen samen in de dichtbundel “Van oorsprong liefde”, die hij op vrijdagavond 8 september bij Riemer Barth Boekhandel presenteert.

De boekpresentatie van Meij luidt een poëtische nazomer in bij Riemer Barth. Op woensdag 27 september, tussen 12.00 en 17.00 uur zijn dichters en poëzieliefhebbers van harte welkom in onze winkel om te komen luisteren, en vooral ook om zelf voor te dragen tijdens de 1000 Dichters marathon, georganiseerd door ILFU. Lees op deze pagina meer over deze activiteit.

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit