Boeklancering: ‘Plankenkoorts’, een humoristische roman over een organist

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 19:15 uur (inloop vanaf 19:00). Het einde is om 20:30 uur
  • woensdag 10 juli
  • Er is nog plek voor 22 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 5 euro per persoon. Waarom?
Podiumangst is onder artiesten een groot probleem. Naar schatting heeft de helft van alle podiumartiesten er last van. Toch wordt er niet veel over gesproken: het is belangrijk om de schijn op te houden dat optreden je gemakkelijk afgaat. Daarom schreef Hans van Haeften de unieke roman Plankenkoorts.
 
Wat gebeurt er in het hoofd van iemand die bang is om te falen? En is er ook wat aan te doen? Plankenkoorts is een verhaal over een bijzondere musicus, herkenbaar voor iedereen met onzekerheid over zijn of haar prestaties, voor iedereen die zich bekeken en beoordeeld voelt. Gedachten en observaties wisselen zich snel af met muzikale reisverslagen en tragikomische gebeurtenissen. De roman is bovendien voorzien van humoristische illustraties van de Amersfoortse tekenaar Lex van Elten.
 
Op deze avond presenteert Hans van Haeften zijn roman. Onze boekverkoper Hans Loeve zal hem interviewen, en de presentatie wordt omlijst door live muziek van de auteur (piano) en Jorien Habing (zang). Daarnaast is organist en conservatoriumdocent Jos van der Kooy aanwezig als speciale gast. 
 
Wil je erbij zijn? Meld je dan even aan. 
De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit