3e Meesters- en juffenavond in Amersfoort

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • dinsdag 1 oktober
  • Er is nog plek voor 15 personen. Meld je ook aan
  • We vragen een bijdrage van € 5 euro per persoon. Waarom?

Vorig jaar kregen we veel positieve reacties naar aanleiding van onze Meesters- en Juffenavonden en daarom gaan we ook dit jaar weer een zelfde soort avond organiseren. Tijdens onze Meesters- en Juffenavond word je voorgelezen uit de leukste nieuwe boeken voor alle groepen van de school. Op die manier krijg je een goede indruk van een boek, dat uiteraard ter plekke ook aan te schaffen is. Het is een gezellig avondje uit mét veel input voor (begrijpend) lezen in jouw klas of organisatie. 

Kinderboekenweek
Tijdens de avond blikken we ook vooruit naar de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober). We belichten een aantal kerntitels rondom het thema ‘Eigenwijs’. Het is dit jaar een thema met veel ruimte en heerlijke lesmogelijkheden. Mocht je het lespakket voor de Kinderboekenweek nog niet besteld hebben, dan kan dat via amersfoort@boekhandelriemer.nl. Als we nog genoeg voorraad overhebben kun je het ook op de avond zelf nog aanschaffen.

Korting en goodie box
Tijdens deze avond heb je eenmalig de gelegenheid om opruimingsboeken te kopen met korting tot 70%. Ook krijg je een grote goodie box mee naar huis. Deze is niet schoolgebonden: als er meerdere juffen of meesters van één school komen krijgt iedereen een doos mee. Vorig jaar bleken uitgevers ruim mee te willen doen en stuurden ze ons de mooiste dingen toe voor in de klas: lesbrieven, posters, boekenleggers, kleurplaten en meer.

Zoals gewoonlijk vindt alles plaats in de Riemersfeer zoals je van ons gewend bent: je wordt ontvangen met koffie of thee en na afloop is er voldoende tijd om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar kennis te maken en/of door te praten – en natuurlijk om boeken in te zien, te kopen en te bestellen.

In onze ervaring lopen deze avonden behoorlijk snel vol, dus wacht niet te lang met aanmelden! Inmiddels al veel aanmeldingen en deze derde avond was nodig omdat de eerste en tweede al vol zijn.

  • € 0,00