2e Meester- en juffenavond in Amersfoort

  • De activiteit is bij Boekhandel Riemer Amersfoort
  • We starten om 20:00 uur (inloop vanaf 19:30). Het einde is om 22:00 uur
  • dinsdag 17 oktober
  • Er is nog plek voor 9 personen. Meld je ook aan
  • Toegang is gratis

Op 17 oktober organiseert Boekhandel Riemer een Meesters- en Juffenavond.

Oud-leerkracht, onderwijskundige en bedrijfsleider van Boekhandel Riemer Amersfoort Hans Loeve zal vanavond de meest recente kinderboeken van de laatste tijd de revue laten passeren. Ook minder bekende maar wel erg goede boeken komen aan bod. Hij zal voorlezen voor meesters en juffen uit alle klassen van de basisschool.

Vanzelfsprekend kunnen de boeken gekocht (of gereserveerd) worden voor de school. Bovendien zijn er tal van prentenboeken en jeugdboeken als opruimingsboeken te koop.

Allerhande andere onderwerpen zoals aanvullingen voor de schoolbieb en de aanschaf van AVI-boeken zullen aan de orde komen.

Vanzelfsprekend is er koffie, thee en toebehoren en kun je achteraf met een glaasje wijn in de hand nog napraten of netwerken met collegae en Hans.

Elke meester en juf krijgt een doos mee met bruikbaar materiaal voor in de klas, de aula of de schoolbieb. Denk daarbij aan posters, kleurplaten, leesexemplaren, vooruitkijk-boekjes, spelmateriaal etc.

Entree is gratis maar wel graag aanmelden via onze website. Bij veel animo organiseren we namelijk een derde avond en daarnaast willen we graag weten hoeveel goodiebags we klaar moeten maken.

We hopen veel leerkrachten te mogen verwelkomen en we maken er sowieso een reuzeleuk feest van!

De inschrijving is gesloten

Je kunt je helaas niet meer inschrijven voor deze activiteit